SPOLIER!!! Czytasz na własną odpowiedzialność!!!
Scena po napisach, co o niej myślicie, wiadomo, że zapowiada JL, ale czy czasem Bruce Wayne oprócz Aquamana i Flasha nie widział tam Katany? Czy to oznacza, że członkowie SS powrócą, może nawet w solowym Batmanie?
Ta teczka była ogółem na temat metaludzi, Bruce pewnie ją przegląda i wybiera osoby które jego zdaniem mogą zostać bohaterami.
Przeciez ta teczke Brus juz mial w BvsS. Sa w niej Aquaman,Flash,WonderWoman i Cyborg bodajrze.
Dla mnie kolejny raz dali pupy z kolejnoscia filmow. Wedlug mnie pierw powinien poleciec Squad pozniej Wonder Woman a pozniej BvsS. No bo tak mi sie kojarzy ze przeciez w BvsS Aflek wlasnie szuka na koncu z teczka tych metaludzi... Niech ktos mnie poprawi lub utwierdzi ze dobrze to spamietalem...
W BvS nie miał tej teczki, tylko pliki skopiowane z komputerów Luthora podczas przyjęcia w rezydencji, przy okazji kiedy chciał zdobyć info o kryptonicie. Tam, tak jak piszesz, jest Wonder Woman, Flash, Aquaman i Cyborg. Wtedy pierwszy raz zobaczył tych metaludzi i się nieco zdziwił ;)
Na końcu BvS Bruce postanawia ich odnaleźć i potem w SS dostaje dosyć grubą teczkę od Amandy, gdzie na pierwszych stronach widać trzy osoby - pierwsza to chyba Enchantress, a później na pewno Flash i Aquaman.
Chronologicznie najpierw jest BvS, potem SS, a ta scena jest po tych wszystkich wydarzeniach, tak jak pokazana w filmie, bo rozmawiają że Bruce dostaje teczkę w zamian za ochronę Amandy i zatuszowanie jej udziału w wiadomej sprawie w Midway City.
no mnie to troche zdziwilo ze tu od Amandy bierze teczke jak przeca juz mial od Lutora sciagniete dane o tych metaludziach..No nic trzeba przyjac ze tam mial tylko namiastke informacji i zeby ich odnalesc ubil dill z Amanda i dostal teczki z pelnymi info o metaludziach.
Nie miał w BvS, w BvS miał tylko pliki z czterema osobami (Aquaman, Wonder Woman, Cyborg, Flash). To jest teczka o wszystkich (znanych) metaludziach :)