Masakra byłam dzisiaj i chwała Bogu ze nie musiałam płacić bo inaczej żałowałabym wydanych pieniędzy. Sam Jocker ok Leto dał radę ale w sumie co można powiedzieć o jego grze jak był przez max 10 min przez cały film. No i sam fakt Ci źli którzy okazują sie dobrzy ehhh. Zawiodłam sie.
Praktycznie za dużo nie powiedziałeś...
A co do tego że źli są dobrzy - to jest komiksowa drużyna, gdzie źli stają się antybohaterami, i w pewnym sensie czynią dobro.
Spoko nic sie nie stało. Ogólnie dużo pisać nie chce o filmie. Każdy ma własny gust. Trzeba iść do kina i ocenić samemu. Ja osobiście oczekiwałam czegoś więcej. Nawet od samej postaci Jockera którego myślałam ze bedzie zdecydowanie więcej w filmie. A to prawda Margot "ukradła" cały film
Cóż, ja IDE pojutrze i po recenzjach (a przeczytałem ich dużo) nastawiam że film będzie średni. Pewnie moja opinia będzie w stylu "Niezły film,lepszy niż BvS ale niestety NIe jest to film doskonały".
Trzymam kciuki na sequel który poprawi błędy poprzednika.
I z tego co wiem czasu jeszcze dużo miał Deadshot,Boomerang,Rick Flag i El Diablo. To prawda? Tylko nie mów czy któryś z nich zginie.
W sumie lepiej. BO NIE CHCE WIEDZIEĆ KTO ZGINIE. A i tak jestem pewien że ci ci zginą wg mnie, zginą naprawde
Osobiście mi się bardzo podobał. Zrobiony bardzo na luzie i trzeba być głupim żeby tego nie dostrzec więc może dlatego ta "pani" może mieć do filmu pewne zarzuty. Nie każdemu pasuje taki styl.
Dlaczego Pani w cudzysłowiu ?? E nie ogólnie lubię tego typu filmy z niecierpliwoscią czekałam na niego lecz niestety zawiodłam sie.
Też dziś widziałem i jak dla mnie spoko, dostałem to czego się spodziewałem. Film warto zobaczyć dla samej roli Harley.W jakim mieście Byłaś na przed premierze?
Tak dokładnie. No i oczywiście zgadzam sie jedyna postacią dla jakiej warto film zobaczyć to dla Harley
Część moich znajomych również nie zachwyciła się tym filmem, każdy ma swoją opinię. Mi się osobiście podobał.