Legion samobójców

Suicide Squad
2016
6,1 240 tys. ocen
6,1 10 1 240439
4,1 64 krytyków
Legion samobójców
powrót do forum filmu Legion samobójców

Masakra byłam dzisiaj i chwała Bogu ze nie musiałam płacić bo inaczej żałowałabym wydanych pieniędzy. Sam Jocker ok Leto dał radę ale w sumie co można powiedzieć o jego grze jak był przez max 10 min przez cały film. No i sam fakt Ci źli którzy okazują sie dobrzy ehhh. Zawiodłam sie.

Madzik910111

Praktycznie za dużo nie powiedziałeś...

A co do tego że źli są dobrzy - to jest komiksowa drużyna, gdzie źli stają się antybohaterami, i w pewnym sensie czynią dobro.

LordVader345

Przepraszam, powiedziałaś. Wieczorem za dużo nie kumam :V

ocenił(a) film na 5
LordVader345

Spoko nic sie nie stało. Ogólnie dużo pisać nie chce o filmie. Każdy ma własny gust. Trzeba iść do kina i ocenić samemu. Ja osobiście oczekiwałam czegoś więcej. Nawet od samej postaci Jockera którego myślałam ze bedzie zdecydowanie więcej w filmie. A to prawda Margot "ukradła" cały film

Madzik910111

Cóż, ja IDE pojutrze i po recenzjach (a przeczytałem ich dużo) nastawiam że film będzie średni. Pewnie moja opinia będzie w stylu "Niezły film,lepszy niż BvS ale niestety NIe jest to film doskonały".

Trzymam kciuki na sequel który poprawi błędy poprzednika.

I z tego co wiem czasu jeszcze dużo miał Deadshot,Boomerang,Rick Flag i El Diablo. To prawda? Tylko nie mów czy któryś z nich zginie.

LordVader345

Tak to prawda.

bogdano123

A Katana,Croc czy Slipknot?

ocenił(a) film na 4
LordVader345

Tutaj też jeszcze ktoś umrze.

ocenił(a) film na 5
LordVader345

Nie chciała dużo zdradzić bo może nie chce spoilerować.

roman876

W sumie lepiej. BO NIE CHCE WIEDZIEĆ KTO ZGINIE. A i tak jestem pewien że ci ci zginą wg mnie, zginą naprawde

ocenił(a) film na 5
LordVader345

Jutro jadę na premierę jestem bardzo ciekaw filmu

roman876

Ja też, na 14:30 ;) a ty?

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 4
roman876

Osobiście mi się bardzo podobał. Zrobiony bardzo na luzie i trzeba być głupim żeby tego nie dostrzec więc może dlatego ta "pani" może mieć do filmu pewne zarzuty. Nie każdemu pasuje taki styl.

Kadex

Po prostu inny gust i tyle.

ocenił(a) film na 5
LordVader345

Dlaczego Pani w cudzysłowiu ?? E nie ogólnie lubię tego typu filmy z niecierpliwoscią czekałam na niego lecz niestety zawiodłam sie.

Madzik910111

Też dziś widziałem i jak dla mnie spoko, dostałem to czego się spodziewałem. Film warto zobaczyć dla samej roli Harley.W jakim mieście Byłaś na przed premierze?

ocenił(a) film na 5
bogdano123

Tak dokładnie. No i oczywiście zgadzam sie jedyna postacią dla jakiej warto film zobaczyć to dla Harley

Madzik910111

Część moich znajomych również nie zachwyciła się tym filmem, każdy ma swoją opinię. Mi się osobiście podobał.

bogdano123

Czyli tak jak w przypadku BvS

ocenił(a) film na 7
LordVader345

Gimbusy w akcji na filmwebie, nie słuchaj ich.

ocenił(a) film na 2
Madzik910111

Możesz napisać mi kto zginął i w jaki sposób?

ejdamejdam

Nie.... Nie tu na pw

ocenił(a) film na 5
ejdamejdam

Niestety nikomu nie zdradza kto zginie. Wypada iść do kina i samemu zobaczyć

użytkownik usunięty
Madzik910111

Wszyscy się jarają dlatego film ma 44% na metacritic i 30% na zgniłych pomidorach.