PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537050}

Lego: Przygoda

The Lego Movie
2014
7,2 70 tys. ocen
7,2 10 1 70076
7,4 47 krytyków
Lego: Przygoda
powrót do forum filmu Lego: Przygoda

;/

ocenił(a) film na 5

Ludzie wyluzujcie! Każdy ma własną opinie i nie każdemu musi się podobać ten film czy inny!

ocenił(a) film na 9
rubia1988

A czy ktoś ci coś zarzuca? Napisałem tylko, że mogłabyś rozwinąć wypowiedź. Jak już zakładać nowy temat to napisać co najmniej klika zdań, a nie samo to jest do kitu. Bo taki komentarz nie ma żadnej wartości.

ocenił(a) film na 5
MistrzSeller

bede chciala to napisze to jeszcze 10 razy. Nie musisz czytac takich bezwartosciowych wypowiedzi;)

rubia1988

Koszt podniesienia ręki i uderzania palcami w klawisze jest wyższy niż spodziewane korzyści z pisania takiego komentarza. Nie ma żadnego celu ani żadnych korzyści w wypisywaniu komentarza tego typu - ani nie dowiesz się, jakie zdanie na jego temat mają inni, nie dowiesz się, czy czegoś nie przeoczyłaś, przez co film mógł się nie spodobać, nie wymienisz zdań z innymi, nie poznasz opinii, ani oni nie poznają Twojej, nie poznasz odpowiedzi na możliwie dręczące Cię pytania, takie jak na przykład "dlaczego ten film jest tak kiepski, a inni uważają go za świetny?".
Nie widzę też logicznego wyjaśnienia w pisaniu komentarzy j.w. czyli "Napiszę jeszcze 10 razy, bo mogę, ale weź ich nie czytaj" poza czystym spamerstwem i chęcią wszczęcia shitstormu. Wygląda na to, że po prostu lubisz czytać komentarze zdenerwowanych ludzi, irytowanie ich sprawia Ci przyjemość.

Odżegnywanie się od dyskusji - "jest beznadziejny i koniec" - to objaw skrajnego niezdecydowania i braku osobowości. Prawdopodobne nie masz gustu, kierujesz się raczej emocjami niż smakiem: jeśli coś nie jest mega efektowne, nie wybucha co chwilę, lub nie jest śmieszne, to staje się nudne. Nuda to kolejny objaw braku wyraźnej osobowości - nie potrafisz zająć się sama sobą, czyli ciągle żądasz od otoczenia bodźców, gdyż rozmyślanie, jakie jest najlpeszym lekarstwem na nudę, nie idzie Ci najlepiej. Dodatkowo brak umiejętności postrzegania "pomiędzy kadrami", w połączeniu z poprzednią cechą daje obraz Twojej osoby jako człowieka z małym doświadczeniem życiowym i niewielkiej wiedzy, bez wyraźnej pasji i celu, a jeśli nawet, to nie są to cele dalekosiężne, a wiedza jest wkuta, a nie zrozumiana.

Po połączeniu wszystkich cech można spokojnie powiedzieć: pomijanie Twoich komentarzy jest naszym obowiązkiem. Gdziekolwiek zobaczę nick "rubina1988" od razu przescrolluję dalej.
Niniejszym zrzekam się patentu na to rozwiązanie i zalecam stosowanie w razie potrzeby, bez recepty.

ocenił(a) film na 5
mikolaj_lajming

Oo odezwał sie kolejny przemądrzalec który chce pokazac kto tu jest mądry a kto nie. Ty zawsze sugerujesz sie opiniami innych osob? Czasami jest niska ocena a film wg mnie jest swietny i odwrotnie wiec nie ma co do konca sugerowac sie tym co ktos napisze,. Ja się nie zamierzam tutaj rozpisywac jak Ty. Masz bardzo proste myslenie skoro uwazasz ze nie mam gustu i kieruje się emocjami:)
Jeśli nie wiesz co znaczy slowo nuda to juz nie moj problem./ Nigdy nie ogladales filmu ktory byl nudny i miales ochote go wylaczyc??
Twoja wypowiedz nie zrobila na mnie zadnego wrazenia wiec daruj sobie. Żegnam

ocenił(a) film na 8
rubia1988

Zakładasz temat w którym zostawiasz bezwartościowy komentarz. Niedługo później zakładasz KOLEJNY w którym płaczesz, bo nikt Cię nie poparł w poprzednim? Ktoś tutaj chyba potrzebuje uwagi, możesz teraz założyć jeszcze trzeci temat.

ocenił(a) film na 5
ShaggyTM

Będe pisala to co chce:) nie musisz mnie czytac:) Chyba masz problemy ze zrozumieniem tego co czytasz bo wcale nie uwazam ze ktos ma poprzec moja wypowiedz. Po prostu denerwuje mnie to ze ktos komentuje opinie innej osoby tak jak wlasnie Ty to robisz.

ocenił(a) film na 9
rubia1988

Nie komentujemy opinii tylko brak jej sensownego wyrażenia w postaci tekstu. Po co zakładać temat i pisać to jest beznadziejne. To nikomu nic nie da. To nie chodzi o to czy się zgadzamy, tylko o to, ze spamujesz.

ocenił(a) film na 5
MistrzSeller

Po prostu się czepiasz i lepiej bedzie jak zakonczymy dyskusje.

rubia1988

Ty się czepiasz. On przynajmniej daje argumenty

ocenił(a) film na 5
KalekaMentalny

Ty Szaraczku już nic się nie odzywaj. Od samego początku jesteś zgryźliwy i już naprawdę nie zamierzam Ci odpisywać, ale jeśli chcesz poczuć się w pełni usatysfakcjonowany to możesz coś jeszcze dopisać!:)
Zatem ignoruje PSYCHOTROLLA:)

rubia1988

dopisuje sobie

ocenił(a) film na 8
rubia1988

z reguły nie odpowiadam w tak głupich tematach, ale dla ciebie zrobię wyjątek. Kobieto - po jaką cholerę zakładasz wątki, a potem płaczesz, że ktoś to komentuje? nie chcesz komentarzy - wpisuj swoje przemyślenia w notatniku, a nie na PUBLICZNYM, ogólnodostępnym forum, które z założenia służy do dyskusji i KOMENTOWANIA czyichś opinii.

ocenił(a) film na 8
rubia1988

Zauważyłem że to Ty masz problemy ze zrozumieniem tego co czytasz. W swoim poprzednim temacie napisałaś "bajka jest beznadziejna i koniec", MistrzSeller poprosił tylko grzecznie o rozwinięcie wypowiedzi, a Ty się obraziłaś. Niestety ale jak nie chcesz żeby ludzie pisali odpowiedzi na Twoje komentarze to notuj je w pamiętniku, a nie na forum.

ocenił(a) film na 5
ShaggyTM

Bajka jest beznadziejna:):):)

rubia1988

Bajka? Mylisz pojęcia

ocenił(a) film na 5
KalekaMentalny

film animowany. Lepiej? I weź czlowieku juz sie nie udzialaj:)

rubia1988

sama się nie udzielaj jak nie masz nic wartościowego do powiedzenia

ocenił(a) film na 5
KalekaMentalny

marne sa te twoje prowokacje a Twój nick jest adekwatny do twoich komentarzy;d
Nie zamierzam już ciągnąć tej dyskusji która nie tyczy się opinii na temat filmu, a raczej mojej osoby a jeśli lubisz ubliżać innym na forum to gratuluje odwagi i współczuje glupoty!

rubia1988

Kiedy ja Ci niby ubliżyłem?

ocenił(a) film na 5
KalekaMentalny

Widzę że masz straszną skleroze!
"Ty jesteś głupia sama z siebie czy ktoś Ci za to płaci?,"Cię z dużej litery prostaku".
tak własnie napisałes, tyle że akurat nie tutaj

rubia1988

To nie obelgi tylko obiektywna prawda

ocenił(a) film na 5
KalekaMentalny

Zajrzyj do słownika i przeczytaj co znaczy słowo obelga bo widzę, że masz duży problem skoro uważasz że to co napisałeś to nie obelga:)

ocenił(a) film na 5
ShaggyTM

Powtarzam jeszcze raz: jeśli Ci przeszkadzają i nie pasują moje wypowiedzi to po prostu ich nie czytaj:)Ja będę wypowiadała się tak jak chcę

ocenił(a) film na 9
rubia1988

Nie spamuj.

ocenił(a) film na 10
rubia1988

Pisząc wszędzie, że film jest beznadziejny, robisz mu złą reklamę. Ludzie bardzo sugerują się opiniami na forach internetowych. Ta animacja jest niezwykle wartościowa, a przez Twoje negatywne wypowiedzi, dużo osób może stracić chęć do jej obejrzenia. Pamiętajmy jednak, że każdy ma całkowite prawo do posiadania i wyrażania subiektywnych opinii, ale trochę umiaru jest jak najbardziej na miejscu.... ;)

ocenił(a) film na 5
Katy008

mmm doroslym podobac sie nie musi bo oni ida tylko dlatego z musza isc osobiscie bylem i tez jakos szczegolnie mnie nie zachwycil hehehe ale dla dzieci frajda super !!!

ocenił(a) film na 5
Katy008

jak zdążyłaś zauważyć to nie tylko moja opinia jest negatywna i po to jest ta strona i forum żeby wystawiać różne opinie. I nie ma co do końca sugerowac się samymi opiniami bo jednemu się jakiś film spodoba innemu nie

ocenił(a) film na 5
Katy008

...powinnaś to samo napisać wielu innym osobom którzy wystawiają negatywne opinie:d

ocenił(a) film na 10
rubia1988

Spoko, ale inni nie piszą tak intensywnie jak Ty :)

ocenił(a) film na 5
Katy008

nie interesuja mnie inni:)

ocenił(a) film na 10
rubia1988

Okej, ważne, żeby być sobą i wyrażać siebie. Szanujmy się ludzie :3 Nie wiem, dokąd zmierzam... ???

ocenił(a) film na 5
Katy008

no własnie, a tu poszanowania nie ma. Jesli ktos nie ma szacunku dla mnie to ja takze nie mam. Niektorzy tutaj są zgryźliwi i nie potrafią być mili bo boli ich to że ktoś może mieć inne zdanie.