PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537050}

Lego: Przygoda

The Lego Movie
2014
7,2 70 tys. ocen
7,2 10 1 70076
7,4 47 krytyków
Lego: Przygoda
powrót do forum filmu Lego: Przygoda

przycięło ze mną w kulki albo, ten dubbing jest zupełnie nie zrozumiały - dwa razy zgłaszałem, że im chyba centralne głośniki nie działają i oczywiście to olali, w pierwszych rzędach dało się zrozumieć o co chodzi ale w górnych już absolutnie nie - nie miałem humoru się kłócić dzisiaj. Chodzi mi o samą jakość dźwięku a nie dubbingowców. Film zapewne fajny ale serio, z moimi córami zgubiliśmy z 50% tekstu. Ocenię go dopiero jak oglądnę z dobrym dźwiękiem.

ocenił(a) film na 7
Pilus1

To wina niestety naszego rzeszowskiego multikina. Miałam analogiczną sytuację na "Samolotach". Poszłam z siostrzeńcem do kina żeby się dobrze bawić a wyszłam z bólem głowy od wsłuchiwania się przez cały seans w dialogi postaci. a i tak nie wszystko byłam w stanie usłyszeć. Zajmowaliśmy miejsca w jednym z ostatnich rzędów. Żałowałam, że nie usiedliśmy bliżej bo mam wrażenie że dźwięk dobiegał jedynie z przodu sali. :/

o co z tym chodzi? na innych filmach jest ok ale na bajkach dźwięk jest bardzo cicho jak na seans w kinie. Są jakiegoś ograniczenia co do głośności na bajkach?

ocenił(a) film na 9
Pilus1

W Heliosie, w Galerii Rzeszów wszystko było ok z głośnością.

ocenił(a) film na 7
b0Ro

Właśnie wracam z Heliosa po seansie :) rzeczywiście w Heliosie wszystko było ok :)