ee.. ja mam 21, bylam z 30latkami - i rownie mocno sie smiałysmy. moze dlatego ze momentatmi spotkania lejdis przypominaly nam nasze wlasne :P
ale fakt. koncowka filmu juz naciagana. po to chyba zeby nabic te 130 min :P ale generalnie - jak pisalam wczesniej - film bardzo dobry. idealny na babskie wyjscie do kina w dzien kobiet:P
a czy wie ktos skad mozna sciagnac ten film??? bylam w kinie na nim i mi sie bardzo podobal wiec chcialabym jeszcze raz obejrzec... ;) pilne pzdr i z gory thx
zgadzam się niewyżyte 15-latki śmiały się do rozpusty xD męska część widowni otwierała buzie i patrzyła z politowaniem , a damska darła ryja , żeby uwłaczyć facetom .. tyle x/
a ja przyznam że u mnie w kinie wszyscy się śmiali, starsi i młodsi... czasami całe kino :) nikt nie wyzywał i nie rzucali niczym więc było OK :D
a to ciekawe. jak ja bylam na tym filmie - sala byla pelna a widownia w wiekszosci byla w wieku 20-40 i wszyscy sie smiali i dobrze bawili. i plec zenska i meska. xD
Mnie się podobał, choć przyznam że po wielu ochach, i achach znajomych spodziewałam się czegoś więcej. Dialogi świetne.
:) no tak albo pozostaje jeszcze możliwość o gejach i o lesbijkach. Tylko
jakoś nie mam pomysłu na tytuł... :)
jak dla mnie film był super. widzę że dosyć ostro krytykowany, ale to dobrze. znaczy że nikomu nie jest obojętny:)
PS, Seksmisja pewnie też była ostro krytykowana...:)
na torrentach szukaj, choc ja jak szukalam to albo byla wersja kamerkowa albo w ogole.. ;p
Uogólniając, polskie filmy komediowe (przede wszystkim nowe) ze względu na swoją komercyjność, mają to do siebie, że wszelkimi sposobami dążą do przyciągnięcia przed ekrany grupy nastolatek, niepocieszonych i zmęczonych życiem kobiet, co miałoby im dać nadzieję na lepsze życie i zwyczajnie lepszy humor, itede, itepe. Tak ja to widzę. I myślę, że Lejdis te założenia spełniło. Pewnym grupom to się podoba, trafia do nich, bawi i powoduje, że na ich twarzach pojawia się uśmiech. Cel wypełniony, czego więcej oczekiwać po komercyjnej komedyjce?
Obejrzałam tylko dlatego, by nie być marnym krytykantem, a mieć podłoże by krytykować, film mi się nie podobał i mam wielką awersję do takich produkcji
:)
w moim miescie Helios gral ten film przez 6 tygodni, a to chyba swiadczy o tym, iz film sie podoba. Ja polecilam go moim znajomym (wczesniej zareklamowal mi go moj kumpel) i wszyscy byli zadowoleni. Na 136 minut seansu smialam sie co najmniej 100. Jesli komus nie odpowiadaja wulgaryzmy w kinie, to ten film byc moze sie mu nie spodoba, bo dialogi bywaja hardcorowe. Ale w zyciu tez spotyka sie takie sytuacje jak te w Lejdis. Mam nawet kolezanke, ktora w 80 % jest jak Korba. Nie uwazam, ze to zle, po prostu kazdy ma jakis sposob na zycie, tak jak wielu ludzi, wiele gustow...
ps. z przykroscia stwierdzam, ze dzis kazde forum tematyczne (bez wzgledu na temat) staje sie miejscem, gdzie ludzie sie nawzajem obrazaja, a jakie macie podstawy do tego??
F O R U M T O M I E J S C E P U B L I C Z N E i pewne niepisane zasady kultury osobistej obowiazuja...