Oglądałem go wczoraj jak na szpilkach, łzy cisnęły się do oczu i drżałem do końcowych napisów. Ostatno tak silne emocje wzbudził we mnie "Monster", także ten film mówi o tajemnicy, intymnych uczuciach i pokazuje, że będąc prostym człowiekiem można kogoś chojnie obdarować i co tak naprawdę nadaje życiu sens. Zacny to film zachęcający do głębokich przemyśleń, chyba coś we mnie zmienił ale nie wiem co, albo pokazał, że można się zmienić, być tak codziennie powoli troszkę lepszym-ale tylko dzięki komuś. Chcę obejrzeć go jeszcze raz ale nie tak zaraz i nie dla rozrywki bo to nie taki film, chcę go znowu obejrzeć kiedy poczuję potrzebę i będę gotowy na intymne przeżycie-inne niż za pierwszym razem.
czy to jest film o szczęsliwej nieskazitelnej miłośći?:) oj nie kolego, pomyliłes ten film z pamiętnikiem:) może tutaj kochają ale nie umieją dać z siebie więcej:P Hanna sobie uciekła do pracy w obozie koncetracyjnym bo przerosłą ją miłosc do nastolatka,a on mógł ale nie pomógl jej bo nie potrafił się przyznać ze miał romans z starsza kobietą, jako nastolatek:P oj oj dzieci nie nasladujcie tej pary:D