Słaby? Bardzo dobry! No, ale opinie ludzkie mają prawo być różne:D Kilka lat temu też bym go określiła jako słaby, ale dorosłam.
Dzieci nie powinny pisać w tej rubryce-zapraszam do bajek i to mniej ambitnych - film bardzo dobry!!!
dzieci to wy jesteście
film słaby nie da sie ukryć
ja myslałem ze to będzie jakiś normalny ciekawy film z sensem z ciekawymi akcjami i dialogami
a tu przez 1,40 minut dramat jakiegoś dziecka niedorozwiniętego i starej baby którą nic nie ruszą i jest obojętna na wszystko
a chłopak ma talent do grania nie dorobów, plus dla niego za to
a moze naprawde jest nierozwinięty pozyczyli jakiegoś z psychiatryka na poczeby filmu
Niektórzy naprawdę nigdy nie zrozumieją i nie docenią takich filmów.
Po prostu pewne rzeczy są tylko dla pewnych ludzi.
Trzeba powiedzieć, ze ciekawy koncept na film. Jednak realizacja fatalna. Przede wszystkim dialogi na niskim poziomie, zbyt wiele rzeczy powiedzianych wprost. Oglądając go miałem wrażenie, że reżyser traktuje widza jak idiotę.
Ja zawiodłam się na całej linii. Najpierw mieliśmy Lolitę w odwrotnej konfiguracji, potem oglądaliśmy szkody jakie owa sytuacja wyrządziła, a na sam koniec (żeby nie powiedzieć deser) - problem Holocaustu i karania nazistów.
Nie czułam podczas tego filmu nic. Najpierw odczuwałam sarkazm (część w stylu Lolity) a potem już tylko chciałam żeby się skończyło.
Kate Winslet była obrzydliwie odrażająca.
Chciałam zaznaczyć że to jest moje zdanie o filmie i że nikt nie musi (bądź też nie powinien) mnie za to atakować; nic nie poradzę że mi się nie podobał.