PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 849 tys. ocen
8,1 10 1 849312
8,1 72 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

ale czy Leon jest lepszy od 'Władcy pierścieni', 'Breavehearth', czy nawet 'Avatara'? W dupach wam się poprzewracało? Film dobry ,ale zdecydowanie za wysoko. Top 10 na pewno nie. 5/10

ocenił(a) film na 9
pawcioo69

Sorry pawcioo69 ale nie masz racji, tzn tak Avatar film naprawdę nie z tej ziemi, Władca Pierścieni hmmm no nie mój styl nie bede się wypowiadał, breaveheart 9/10 świetny, naprawdę ale słabszy jak dla mnie od leona i avatara. Ale to właśnie o to tu chodzi filmy są rewelacyjne i ostateczną rolę opinii oglądacza stanowi jego styl filmowy, co kto lubi, jednak 5/10 no trochę przesadziłeś.... ja oceniłem avatara jak i leona 10/10 bo to naprawdę filmy godne uwagi i poświęcenia czasu dla nich, może Leon jest dlatego wyżej bo to klasyk z 1994 r i wolę Leona od Avatara mimo że dałem im takie same oceny, a Avatar dopiero co wyszedł i odrazu ma wyprzeć taki wspaniały film utrzymujący swą pozycję od lat ?? szczerze w to wątpię. Filmy wyrabiają sobie swoją opinię przez lata, spójrz choćby na Ojca Chrzestnego ( 1972 ) Top świat : 3 miejsce, każdy słyszał o tym filmie, każdy wie o co w nim mniej więcej chodzi mimo że go nie oglądał, ten film przez te wszystkie lata wyrabiał sobie świetną, nienaganną opinię, a Avatar, Władca Pierścieni, to nie takie stare filmy, Władca- bodajże 3 cześći wyszły już w nowym tysiącleciu, avatar nie dawno więc muszą jeszcze poczekać trochę lat aby wyrobić sobie dokładną i pewną opinię, choć wszystkie filmy które wymieniłeś są bardzo szanowane i doceniane poprzez inteligentnych odbiorców. Sam je doceniam ;)