wg mnie ten film nie zasluguje na tak wysokie miejsce a jak widzialem go w top3 to chcialo mi sie smiac :) kto sie ze mna zgadza lub nie zapraszam ;p
Każdy chciałby żeby jego ulubiony film był na 1 miejscu, ale co z tego? Zróbcie sobie własne TOPy na blogach, bo tego nie zmienicie.
Wybacz ale moim zdaniem tylko debile chcą, żeby ich ulubiony film był na 1 miejscu. Bardziej inteligentni potrafią z dystansem oceniać ulubione filmy.
No ja się zgadzam, dlatego nie zakładam takich tematów. Tylko trochę źle sformułowałem zdanie.
Szczerze powiedziawszy na mnie też nie zrobił tak dużego wrażenia.
W top 100 na pewno powinien się film znajdować, ale nie na czołowych miejscach.
top 3 może rzeczywiście za wysoko, może top 10 też, ale np top 20, czemu nie? kurcze moim zdaniem to jeden z najlepszych filmów na świecie.
a na pewno najbardziej niedoceniony.
leon jest dobry, to fakt, ale po tych wszystkich zachwytach które o nim słyszałam szczerze mówiąc się rozczarowałam. gra aktorska swietna ale przewidywalny i nieszczególnie wyróżniająca się fabuła, wg mnie nie zasługuje na top10
Pal sześć rankingi, kogo to obchodzi. Jego miejsce na top 100 faktycznie nieco mnie zaskoczyło i przypisuje to panującemu tu powszechnie zamiłowaniu do tematów gangstersko-hitmanowych. Choć teraz "Leon" nie wywiera na mnie takiego wrażenia jak za młodości chmurnej i durnej, to nadal uważam go za film niesamowity. Oldman - najbardziej genialny szwarccharakter jakiego znam a przynajmniej czołówka. No i ostatnie sceny - przed chwilą zrobiłam sobie miniseans "Leona" i od dziesięciu minut ryczę jak bóbr. Świetny film.
no wg mnie jest wiele filmow lepszych od niego lub jak kto woli bardziej zaslugujacych na tak wysokie miejsce ... ;)