PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105173}

Lepiej późno niż później

Something's Gotta Give
2003
7,0 142 tys. ocen
7,0 10 1 141738
6,4 43 krytyków
Lepiej późno niż później
powrót do forum filmu Lepiej późno niż później

10/10

użytkownik usunięty

Wspaniała komedia, bardzo dobra obsada i zaje*bista muzyczka! (Crazy Town - Butterfly) ;D Nic dodać, nic ująć! Super! :)

ocenił(a) film na 9

Tak jest. Super komedia, na poprawę nastroju. ;) 9/10

ocenił(a) film na 6

co prawda nie znoszę tej piosenki, ale tu doskonale pasowała. No i Jack Nicholson! A w trakcie Maroon 5 ! Klimat miły, bardzo dobra komedia :) 8/10

ocenił(a) film na 7
dancewithangel

Zgadzam się,boska komedia:)
Muzyka świetna!
Obsada- boski Jack i zabójcza Diane (najlepsza jak płacze :D)

użytkownik usunięty
SmallCrime

To dobrze, że chociaż kilka osób mnie popiera ;).

ocenił(a) film na 10

Zgadzam się całkowicie. Oglądałam parę razy i chętnie obejrzałabym jeszcze xD.

s0nka

doskonała komedia! a wszystko lezy w szczegolikach:)) uwielbiam jacka nicholsona!:)

jatomala

Zgadzam się muzyka się zajebicho dobrana do filmu i w ogóle świetna komedia.

użytkownik usunięty

dokładnie! zgadzam się z Wami wszystkimi!
oglądałam już chyba z 10 razy, a i tak za każdym razem tak samo odbieram ten film.

ocenił(a) film na 10

Mi też strasznie sie podoba ten film, przecudny jest <3 mogłabym oglądać, oglądać i nigdy mi sie nie znudzi, jeszcze ta muzyka ;) cudo <3 10/10

użytkownik usunięty

Ja nie lubię Crazy Town, ale reszta się zgadza. Diane Keaton rewelacyjna jak zawsze. Nicholson też daje radę. Trochę nie pasował mi Keanu Reeves.

Keanu przesłodki. Ta frajerka kochała Nicholsona a tu taki Keanu pod ręką, taki w niej zakochany, swoją droga w starej babie. Ja wolałabym Keanu bo Nicholson to musiał juz wiagre spożywać. Film super.

ocenił(a) film na 8
bapoza

Generalnie nie przepadam za kinem o milosci, ale "lepiej pozno niz pozniej" widzialam juz kilkakrotnie i za kazdym razem mam duzo powodow do smiechu ;) Moze nie jest to film idealny, ale na pewno sie wyroznia ;)