PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599595}

Les Misérables: Nędznicy

Les Misérables
2012
7,3 109 tys. ocen
7,3 10 1 109252
5,8 57 krytyków
Les Misérables: Nędznicy
powrót do forum filmu Les Misérables: Nędznicy

Samantha i Frances też w obsadzie. Robi sie coraz lepiej. Może Michael Ball zagra
agresywnego klienta Fantyny a John Owen Jones jakiegoś współgalernika Valjeana.

użytkownik usunięty

Killian Donnelly jako Combeferre i Fra Fee jako Courfeyrac.

ocenił(a) film na 10

mi osobiście bardzo podoba się pomysł umieszczenia Colm'a w obsadzie. Przynajmniej wiadomo, że nie powinniśmy spodziewać się porażki, co wcale nie jest tak oczywiste w przypadku innych aktorów.

użytkownik usunięty
czarny_mustang

masz rację. po innych aktorach to ja się wręcz spodziewam porażki, mile zaskoczy mnie, jeśli sprostają rolom.

użytkownik usunięty

http://broadwayworld.com/article/More-Stage-Vets-Set-for-LES-MISERABLES-Film-201 20315#
do obsady dołączą m.in. Gina Beck, Katie Hall i Hadley Fraser!

ocenił(a) film na 7

O Samanthę jestem spokojna :) Dziewczyna pokazała już co potrafi :)

A ja uważam, że Wilkinson świetnie psuje do tej roli. W ramach ciekawostki dodam, że w słynnej wersji "Les Miserables" wystawianej na West Endzie w 1985 roku Wilkinson grał Jeana Valjeana.

Ja osobiście nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Helenę Bonhan Carter w roli Theradierowej. I mam nadzieję, że do roli Gavroche'a starannie wybiorą aktora - to chyba największe wyzwanie, jeśli chodzi o dobór obsady.

ocenił(a) film na 8
zieloo

Helena na pewno będzie boska :D A tak w ogóle to mam nadzieję, że nie wytną za dużo Gavroche'a....

Agness_92

Ja też, to moja ulubiona postać z "Nędzników". :) I oby tylko udało im się nie "zniszczyć" tej postaci.

użytkownik usunięty
zieloo

Ja też uwielbiam Gavroche'a :)