Postać ta pojawia się stosunkowo rzadko , a gdy już jest to i tak zawsze trzyma się z tyłu
Niestety nie ma jej dużo, ale jak już sie pojawi to pokazuje, że i śpiewać potrafi i rozbawić widza też
Dużo może i jej nie ma, ale moim zdaniem sceny z jej udziałem są jednymi z najlepszych.
Kiedy to oglądasz ? Jak dla mnie poza monumentalną, kapitalną sceną początkową to nie ma za dużo to zaoferowania, wynudziłem się w cholerę.
teraz co , zaraz skończe , mi sie nawet podoba chociaż nie przepadam za musicalami to ten jest nawet dobry
W sumie myslalem, czy by nie dac 5 ( gdybym byl w kinie pewnie bym dal ) duzy metlik mialem. Ten z wątek z Boratem i Heleną nawet fajny był, nie?
Hehe to się sprawdzi w tej biografii Freedyego. Crowe jakos wysoko spiewal jakby go wykastrowali, Jackman dobrze i ta corka Borata tez
nom, krowa rzeczywiscie jak eunuch xd Jackman był dobry , pokazał że umie grać , ale mnie dziwi skąd te nominacje dla Anne O.o
Imo bdb zagrala, fakt przerysowala, ale w sumie tak chyba mialo byc, duzo z siebie dawala podczas spiewu, chociaz glosu jakiego raczej nie ma. Do tego na potrzeby roli schudla 14 kg, smiala się ze najwiecej w piersiach ubylo.
nom , więc chyba słusznie ją nominowali , bo jako jedyna tak się poświecila a akademia to docenia , jednakże jej występ mógłby być dłuższy , już mogła sie z Jackmanem przespać czy cuś ;d
w tym filmie się ponoc na zapas naspala http://www.filmweb.pl/film/Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+i+inne+u%C5%BCywki-2010-531962/ friends
no poczatek był dobry , podobał mi sie mialem wrazenie ze to będzie coś mocnego , te surowe klimaty i chóralna pieśń . A potem już tempo zwolniło ale nie jest poki co , zaraz skoncze jeszcze 3 minuty ; D