PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10031574}
7,3 13 tys. ocen
7,3 10 1 13366
7,0 22 krytyków
Lilo & Stitch
powrót do forum filmu Lilo & Stitch

Rewelacja!

ocenił(a) film na 10

Popłakałam się na nim 3 razy. Piękna historia, która rozczuli każde małe serduszko. Historia z przekazem, nie raz bardzo smutna, jak i naprawdę zaskakująca i tak naprawdę nie kończy się aż takim hapy endem. Świetna gra aktorska małej, słodkiej łobuziary Lilo, wesołe, rozbrajające sceny Stitcha. Jestem bardzo pozytywnie zaskocozna i na pewno obejrzymy go z dziećmi jeszcze nie raz!

ocenił(a) film na 9
Ola332

Płakałam cztery razy i rozglądałam się po sali sprawdzając, czy to tylko ja to tak przeżywam! To było dobre kino, nie spodziewałam się tego.

ocenił(a) film na 5
Ola332

Pani Olu ja naprawdę jestem ciekaw co Panią tak wzruszyło w filmie który jest wręcz sztampowy do bólu? Detektyw o dobrym serduszku, dwóch głupków do śmiechu, dziewczynka której rówieśnicy nie lubią, wątek lekko miłosny,motyw studiów który od momentu wspomnienia o nich wiadomo jak się skończy czy ten potworek który wiadomo było od początku, że z nimi zostanie? Brak rodziców? Ile razy to już grali w firmach familijnych? To nie krytyka. Staram się zrozumieć.

ocenił(a) film na 4
AutomaticLoverr

Pytasz bota, to konto specjalnie założone pod napisanie tej oplaconej recenzji, zostało założone 24 mają 2025 i w swojej historii ma oceniony tylko 1 film, właśnie ten film.

ocenił(a) film na 1
Ola332

Ja płakałem 10 razy