PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=779043}
6,1 66 tys. ocen
6,1 10 1 66280
4,7 35 krytyków
Listy do M. 3
powrót do forum filmu Listy do M. 3

Większość opinii na internecie jest dość krytyczna. Można się doczytać,że dialogi wymyślał/a gimnazjalista/tka, a jak dla mnie prosty, zwyczajny odczyt, bez skomplikowanych rozmów na poziomie, po prostu można zobaczyć namiastkę naszego życia, tylko zekranizowanego. My możemy być widzami i pośmiać się troszeczke. Opinie naprawdę nie zachęcają do pójścia do kina, ale stwierdziłam,ze Każdy idzie, wyraża swoje zdanie wiec tez chce pójść dla własnej oceny. To prawda, fabula jest dość przewidywalna, można się domyślać wątków jakie nastąpią ale ludzie kochani, to komedia, film na odmozdzenie, żeby zapomnieć trochę o problemach,życiu codziennym i tego co za chwile nas czeka. Zwyczajny relaks, przy naprawdę fajnym i zabawnym filmie, bywają wątki śmieszne i to w większości filmu, nie zabraknie miłości, świątecznego klimatu. Co prawda, brakuje piosenek bardziej Świątecznych ale dają rade. Dygant, Adamczyk? No mistrzostwo, w każdej części. Karolak i psia dupa również nie zawiedli. Baaardzo przyjemnie mi się oglądało, nie żałuje czasu poswieconego, mam nadzieje ze będzie 4 część. I polecam gorąco każdemu, kto nie oczekuje wątków do analizowania, przemyślenia i zakonczenia na końcu z rodem dramatu. Tutaj nikt nie umiera, ani nie poszukują mordercy. Rewelacyjny czas na relaks, spędzenie go z kimś bliskim. Jedyny minus to taki,ze powinna być premiera w grudniu, na Mikołajki. Byłoby jeszcze lepiej. Pozdrawiam;)