a już chciałem wątek nowy zakładać, a tu ktoś mnie już ubiegł :) widziałem, pierwsza myśl - Szyc w nietypowej dla siebie roli, to może być ciekawe. Druga - rola Różczki zapowiada się dobrze, godne zastępstwa dla Stuhra :)
mam ogromny sentyment do tej serii, nie wiem w sumie czemu, ale to dla mnie trochę jak oglądanie serialu :) to że powstają kolejne części jest dla mnie naturalne, jak kolene odcinki serialu
Oglądałem zwiastun w kinie i byłem trochę zniesmaczony. Zaledwie 2 minutowy zwiastun i aż tyle prymitywnego słownictwa (psia dupa / weź nie pier#ol / gdzie? w dupie). Jak na rodzinny film w bożonarodzeniowym klimacie to teksty trochę niestosowne.
czy ja wiem czy niestosowne, taki urok niektórych postaci, taki mają temperament (bo chyba chodzi o Mela i Karine o ile dobrze pamiętam ;) ) Moim zdaniem to nie zaburza klimatu świątecznego, znalazłoby się kilka znanych filmów światecznych gdzie bardziej niestosowne rzeczy, a i tak czuć z nich ten klimat świąteczny, taki urok. Choćby ,,Love actually" ;)