PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=779043}
6,1 66 tys. ocen
6,1 10 1 66280
4,7 35 krytyków
Listy do M. 3
powrót do forum filmu Listy do M. 3

widzieliście? co myślicie?

Uniela

a już chciałem wątek nowy zakładać, a tu ktoś mnie już ubiegł :) widziałem, pierwsza myśl - Szyc w nietypowej dla siebie roli, to może być ciekawe. Druga - rola Różczki zapowiada się dobrze, godne zastępstwa dla Stuhra :)

Novakovsky

zgadzam się, ten nowy wątek zapowiada się bardzo dobrze!

Uniela

No i wątek z Karolakiem zapowiada się ciekawie :) będzie się działo

ocenił(a) film na 9
Novakovsky

mnie zastanawia co się stało z Małgotzarzą :(

Uniela

dokładnie

Uniela

będą wzruszenia na pewno!

ocenił(a) film na 9
Novakovsky

oj tak

Uniela

mam ogromny sentyment do tej serii, nie wiem w sumie czemu, ale to dla mnie trochę jak oglądanie serialu :) to że powstają kolejne części jest dla mnie naturalne, jak kolene odcinki serialu

Uniela

Oglądałem zwiastun w kinie i byłem trochę zniesmaczony. Zaledwie 2 minutowy zwiastun i aż tyle prymitywnego słownictwa (psia dupa / weź nie pier#ol / gdzie? w dupie). Jak na rodzinny film w bożonarodzeniowym klimacie to teksty trochę niestosowne.

Mariusz005

czy ja wiem czy niestosowne, taki urok niektórych postaci, taki mają temperament (bo chyba chodzi o Mela i Karine o ile dobrze pamiętam ;) ) Moim zdaniem to nie zaburza klimatu świątecznego, znalazłoby się kilka znanych filmów światecznych gdzie bardziej niestosowne rzeczy, a i tak czuć z nich ten klimat świąteczny, taki urok. Choćby ,,Love actually" ;)

ocenił(a) film na 9
Novakovsky

zgadzam sie :) ani troche nie odejmuje to filmowi uroku