Jest to film w pełnym tego słowa znaczeniu dla polskich idiotów, mażących o takim, życiu jakie pokazują w tych skretyniałych polskich komedyjkach, gdzie bohater ma zawsze zajebistą prace w mediach/reklamie a jego jedynym problem jest brak prawdziwej miłości ;) Po obejrzeniu tego czegoś, nawet Stuhr’a przestałem już szanować jako aktora po tatusiowego, scenariusz jest o niczym i wydaje się, że brak żartów jest zabiegiem celowym, momentem kulminacyjnym jest gdy Pan Karolak mówi „ DUPA” to jest esencja humoru tego filmy, oraz ulubiony żart przeciętnego polaka cebulaka.
Wojciech Malajkat nigdy więcej nie powinien grać pedofila, widać, że robił co mógł ale obronił go tylko naturalizm. Z zasady nie oglądam polskich filmów bo to zwykle kom romantyczne lub sensacyjne filmy, bo do takich nie trzeba robić scenografii, kostiumów, efektów specjalnych, a i polski cebulak w kinie nie będzie musiał za bardzo ruszać mózgownicą, bo dostanie to co już 1000 razy widział. Wszyscy ludzie odpowiedzialni za to sztuczne gówno powinni popełnić rytualne samobójstwo.
Nie chcę nic mówić, ale wyzywać od idiotów, podczas gdy samemu nie wie się jak napisać słowo"marzących"? Nieładnie. A poza tym niektórzy lubią takie właśnie jak to powiedziałeś-"skretyniałe komedyjki", przecież to tylko film i nie trzeba brać od razu wszystkiego na serio :)
Drogi karachaniku myślałem że przytrollujesz ale napisałeś samą prawdę. To gówno dla wyborców PO. Dziwne że POlactwo ten gniot oceniło wysoko.
Nieważne czy jesteś Żydem, Włochem czy innym murzynem dla mnie jesteś nikim. Zresztą ja wiem że Stanisławowski sprowokował tych z ONR udając Żyda.
Jesteś za głupia aby postawić kontrargumenty moim argumentom to się czepiasz nicka. Głupia baba.
Ciebie tak naprawdę nie interesują niczyje argumenty chcesz sobie tylko popluć i po obrażać, dziwne hobby ale każdy ma swoje ,
a może jeśli to o twoim Żydostwie to prawda brakuje ci po prostu fajnego filmu związanego z twoimi świętami i dlatego plujesz jadem na innych .
Rozgryzłaś mnie :D, moja żydowska krew aż kipi gdy widzę te wszystkie wesołe filmiki o miłości gojów w trakcie świąt. Zamiast się radować i cieszyć życiem, powinniście pracować na nas, bo nam się to wszystko po prostu należy.
bez przesady każdemu należy się to na co zapracuje, ja nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych i dzielę ludzi co najwyżej na dobrych i złych ewentualnie na mądrych i głupich a religia niema z tym nic wspólnego, i nie uważam że mam patent na nieomylność w ocenie