Jesli masz troche czasu do zmarnowania polecam jak najbardziej. Jesli lubisz filmy nudne w ktorych w okolicach 3 minuty znasz zakonczenie, polecam. No i ogolnie polecam. Najbardziej żałuję iż na tym portalu nie ma ocen minusowych, chętnie bym taka nagrodził to arcydzieło. Ocena realna -5 Pozdrawiam
Ucz się , jak zdobedziesz odpowiednia wiedze i osiagniesz pewien poziom intelektu napewno ponownie ocenisz ten film.
Mówisz o rzeczach dla ciebie wyraźnie nieosiągalnych. I masz problemy z pisownią (adekwatnym to jest do twej wiedzy i poziomu intelektu).
Masz rację, czarodziejki z księżyca będą bardziej na miejscu. Pozdrawiam serdecznie i miłego seansu.
Dać 10/10 dla takie przeciętniaka zmałpowanego z angielskiego "To właśnie miłość" no to jednak trzeba być bezmózgiem, sorry.
Po co tyle piany, ej! Komedia naiwna, z happy endem, ale taka miała być. To ma poprawiać ludziom humor,a nie być wybitnym dziełem filmowym amslo. I swoją rolę spełnia - film wzrusza i nakłania do refleksji nad własnymi relacjami w rodzinie. I takie właśnie powinny być Święta - czas wzruszeń, zgody i miłości. Przekaz jest taki, że rodzina jednak nadaje naszemu życiu sens, że kariera, romanse, samotność czy żałoba nie trwają w nieskończoność, a każdy potrzebuje czasem trochę ciepła. Zakończenie wiadome od początku poznania bohaterów (no może gej mnie zaskoczył), cukierkowo lawendowe love story, fakt. Ale powtarzam - to miał być właśnie taki film. Za wzruszenia 8/10. Chyba sentymentalizm to taka już moja słabość