PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613510}
6,8 262 tys. ocen
6,8 10 1 261891
5,7 56 krytyków
Listy do M.
powrót do forum filmu Listy do M.

I jak zwykle członek "stałej ekipy" czyli KAROLAK ... brakuje jeszcze KOTA i SZYCA ...;/
Chyba nie doczekam się porządnego filmu w którym nie będzie Karolka;/

SecondGirl

niestety....

SecondGirl

Znaczy ten byłby porządny gdyby tu nie było Karolaka?

ocenił(a) film na 5
shamar

niestety, ale Karolak jest raczej zwiastunem kiepskiego filmu. wystarczy przejrzeć jego dotychczasowe "dokonania", ani to ambitne ani śmieszne. w Polsce komercyjne filmy bazują głównie na tych samych aktorach. a w ostatnich latach, nie wiem czemu, Karolak przoduje w filmach niskich lotów. mam nadzieje, że ten film wyjdzie obronną ręką między innymi dzięki Stuhrowi.

ocenił(a) film na 8
SecondGirl

jak pierwszy raz zobaczylam zwiastun, a w nim Shtura, to sobie pomyślałam "super, w koncu jakiś film bez oklepanych twarzy (delikatnie mówiąc)", a tu w kolejnej chwili pojawia się Karolak, Adamczyk, Małaszyński!! Ludzie!! ileż można!!! miejcie do nas trochę szacunku!! dokładnie, tak jak móicie! brakuje tylko Szyca i Kota, i dam sobie uciać, że Szyc miał propozycję zagrania w tym filmie, ale odrzucił z nawału pracy!!

SecondGirl

ZGADZAM SIĘ W 100%!!! po polskich pustych i dennych komediach, bardzo,bardzo komercyjnych przewijają się wciąż ci sami aktorzy, to co z tego , że dobrze grają? karolak ,jak wspomniałaś..STAŁA EKIPA ;// nuda! Mylą mi się już wątki filmów i postacie grane przez celebrytów. Na szczęście kilka dobrych aktorów, reżyserów i filmów ratuję jeszcze nasz wizerunek kinowy..bo denno z nim ;<

ocenił(a) film na 5
rozyczka_filmweb

Kurcze, miałam tak samo widząc zwiastun. Podczas pierwszych sekund pomyślalam " łał! bez Karolaka?" Ale po chwili pozbyłam się złudzeń.

SecondGirl

A teraz żarcik: Przychodzi baba do lekarza, a lekarz to Karolak.

ocenił(a) film na 9
patryk_z_wawy

haha! dobre!