PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613510}
6,8 262 tys. ocen
6,8 10 1 261924
5,7 56 krytyków
Listy do M.
powrót do forum filmu Listy do M.

Zaskoczenie

ocenił(a) film na 6

Muszę przyznać, że film mnie pozytywnie zaskoczył, tym bardziej że musiałem być zaciągany do kina. Wszyscy dobrze wiemy, że w ostatnich latach polskie komedie to czyste nieporozumienie i to smutne, że stać nas tylko na takie coś. Spodziewałem się czegoś podobnego, a tutaj miła niespodzianka. Niestety film przypomina bardzo pozycję "To właśnie miłość", gdzie równolegle dzieje się parę wątków i też podczas świąt BN, dokładnie tak samo jak w "Listy do M.". Film może wzruszyć i sprawić, że będziemy się śmiali, a do tego w przyjemny sposób weźmie nas w podróż przez różne warstwy ludzi i ich problemy. Polecam pójść do kina szczególnie teraz kiedy bilety są za 11zł w multikinie ;)

ocenił(a) film na 9
tmkempa

Jestem jak nabardziej zgodna z tmkempa :), Polecam :D

ocenił(a) film na 5
KTMka

Wszystko ładnie zrobione ale oczywiście homo propagandy nie zabrakło a propagandy nie lubię

ocenił(a) film na 6
klcw57

No faktycznie propaganda, geja pokazali. Szaleństwo!

ocenił(a) film na 6
tmkempa

Zgadzam się :)

tmkempa

Zastanawiałem się dzisiaj czy wybrać się na Immortals czy na Listy do M. - z uwagi na żonę padło na komedię romantyczną, choć obawiałem się, że co najwyżej będzie to taki film, który można przemęczyć na DVD a lepiej iść podziwiać efekty specjalne czegoś lepszego... a jednak nie. Muszę przyznać, że wcale nie żałuję pieniędzy na ten seans. Film gorąco polecam, naprawdę nie jest kiczowaty, i przyznam, że momentami mnie wzruszył prawie do łez. ;)

ocenił(a) film na 9
tmkempa

Wynika z tego że Polacy jednak potrafią zrobić porządny film. Mi się bardzo podobał :). Polecam!!!