PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613510}
6,8 262 tys. ocen
6,8 10 1 261891
5,7 56 krytyków
Listy do M.
powrót do forum filmu Listy do M.

Czy to aby nie jest kopia filmu to wlasnie milosc? chcialabym wiedziec bo nie wiem czy warto ogladac bo wiadomo ze kopia nigdynie bedzie lepsza od oryginalu

socco333

Schemat filmu bardzo podobny, ale nie należy na to patrzeć. Ja poszłam do kina z nadzieją, że może w końcu będzie to dobra polska produkcja i nie zawiodłam się. Film ciepły, śmieszny, wzruszający - w sam raz na takie długie popołudnia, aczkolwiek troszeczkę pospieszyli się o jakiś miesiąc z premierą, no ale to wiadomo czemu ;)) Polecam! :)

ewelina_182

czemu O.o?

Verauko

a temu, że milej by było nastrajać się świątecznie w grudniu a nie w listopadzie. A jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

ewelina_182

No tak teraz zrobi jako przyszły nr 1 box office`u a później jako rodzinny film świąteczny

Sledz136

ewelina_182 a może raczej drogi reżyserze??????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????

Sledz136

ewelina_182 a może raczej drogi reżyserze??????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????