PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613510}
6,8 262 tys. ocen
6,8 10 1 261891
5,7 56 krytyków
Listy do M.
powrót do forum filmu Listy do M.

tylko nie to

ocenił(a) film na 8

mam nadzieje, ze to nie bedzie podrobka http://www.filmweb.pl/To.Wlasnie.Milosc. Love
Actually mi sie podobal, oby tylko polacy nie poszli na latwizne i nie zerżneli wszystkiego

ocenił(a) film na 6
milanista91

Dokładnie o tym samym pomyślałam.. Uwielbiam ten film i nie chcę nędznej podróbki..

ocenił(a) film na 5
milanista91

coś mi się wydaje, że to właśnie będzie jedna wielka podróba ..:/

ocenił(a) film na 6
grolcia

Amerykanie też zrobili podróbkę: walentynki czy jakoś tak. pewnie taka sama klapa będzie. chociaż myślę, że nawet tego nie obejrzę, więc poczekam na Wasze opinie.

ocenił(a) film na 6
milanista91

dokładnie to samo przyszło mi do głowy. wg. mnie to totalna podróba.

DiatJoghurt

też o tym pomyślałam. no zobaczymy co z tego wyjdzie....

ocenił(a) film na 7
milanista91

a ja w sumie - jeśli to "podróba" - jestem ciekawa, jak wyszło "naszym" ;-)

ocenił(a) film na 7
olkto

sam zwiastun nawet nie jest zły, oby tylko na tym nie stanęło - a film okaże się tradycyjnie klapą...aczkolwiek pierwsza myśl po tym jak wiele wspólnego Listy do M. mają z Love Actually, to od razu mi się odechciewa, żeby właśnie się nie rozczarować że pojawia się świetny film jakby w polskim wydaniu...zobaczymy za pare dni

milanista91

O tym samym pomyślałam i również nie chcę, żeby to była podróba Love actually, bo uwielbiam ten film i jak mają to spaprać, to lepiej niech nawet nie zaczynają...

milanista91

Jasne, że to będzie podróba :/ Przecież to widać nawet w sposobie promocji - nawet plakat i sposób zapisu nazwisk w zwiastunie jest skopiowany z "To właśnie miłość". Żałosne.