PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613510}
6,8 262 tys. ocen
6,8 10 1 261891
5,7 56 krytyków
Listy do M.
powrót do forum filmu Listy do M.

Właśnie się zastanawiam czy pójść do kina na ten film... Polskie komedie są do kitu, ale do
tej coś mnie ciągnie... Tylko dlaczego znowu Karolak i adamczyk-o zgrozo- oni się już
wszystkim przejedli. ja rozumiem, że adamczyk ucieka od wizerunku papieża ale bez
przesady. Powinien brać coś bardziej ambitniejszego, stać go na to...
Dawno nie widziany małaszyński( jakoś po magdzie m i oficerze mam do niego sympatię...)
cięzka decyzja przede mną :P :)

użytkownik usunięty
zalisia100

hm. mnie ciągnie jakoś tak ze względu na tą świąteczną atmosferę :)

ocenił(a) film na 7

to też :)

zalisia100

Dokładnie, mam tak samo! Nie znoszę wręcz polskiego kina. Z roku na rok powstają coraz gorsze komedie. Ale ta jakoś mnie ciągnie, i zapewne ma w tym duży udział świąteczna oprawa :) I Maciej Stuhr, którego bardzo cenię jako aktora :)

zalisia100

Mnie szczerze mówiąc też ciągnie do tego filmu właśnie przez tą świąteczną otoczkie.
Na film nie zamierzam jednak pójść (powstrzymam się jakoś) widziałem już kilka Polskich komedii z ostatnich lat i szkoda kasy na kolejną. Z kina znów wychodziłbym znudzony i zniesmaczony poziomem polskiej kinematografi.

ocenił(a) film na 4
pawlos1997

Mnie z kolei christmasowy plastic show skutecznie odstrasza:-(

ocenił(a) film na 2
zalisia100

muzyka jest rewelacyjna - a film jest przewidywalny od początku do końca :/ najlepsze momenty cały kraj obejrzał w zapowiedziach ...