PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713552}
7,6 184 tys. ocen
7,6 10 1 184303
7,1 74 krytyków
Logan: Wolverine
powrót do forum filmu Logan: Wolverine

Chyba sobie kpicie skoro to było godne pożegnanie slaby ten film jestem fanem x-menów i wolwerina i chyba mam odczynienia z botami 8.1 smich na sali to ma napędzać zarobki stad ta ocena o ile trajler był wprawiający w zaciekawienie i chcec obejrzenia tego "pożegnania z loganem" to sam film pozostawia wiele do życzenia szkoda czasu na kino spokojnie można ten film obejrzeć na kompie lub słabej rozdzielczości telewizorze zero petardy jak można sie tym jarać film zasługuje najwyżej na 7 i nie wiem czy to nie przesada... Tak sie nie zegna postaci ktora była z nami 15 lat i przyciągała miliony widzów na całym świecie do ekranu nawet mój dziadek wie kto to wolwern, a ma 80 lat

ocenił(a) film na 10
Wojtek_Puchala

Wątpie, że Mamy do czynienia z botami, jak dla mnie film był fantastyczny i jutro wybieram się na kolejny seans. Krytycy oraz zwykli niedzielni popcorniarze są zawchwyceni tym filmem.

Dlaczego tak mi się podobał ten film:

-Inspirowany moim ulubionym komiskem z Wolviem- Old Man Logan.
-Gra aktorska całej ekipy była na najwyższym poziomie, a Stewart to już przeszedł samego siebie.
- Zdjęcia oraz montaż na najwyższym poziomie( z Tego filmu można zrobić fantastyczny album na 1000 stron)
-Relacja Logan- Proffesor była wydawała się tak realna i żywa, że chwytała za serce.
-Świetnie postaci drugoplanowe- Caliban, Pierce
-Kino drogi w najlepszym wydaniu.

Kruchy_serious

Nie napisze ze to słabe kine napewno warto obejrzeć ten film ale może jestem odmieńcem na mnie nie zrobił piorunującego wrażenia 2 razy nie poszedł bym na ten film gra aktorów dobra, mały rozmach w filmie nie zależy mi już na mega efektach ale liczyłam na większa intrygę spodziewałem sie sinistera i innych mutantów takich które sa w komiksach a nie bylo jeszcze na ekranie, liczyłem nq choć małostkowych informacji co do reszty x-menów jak dla mnie to wszystko takie male w tym filmie bylo...

ocenił(a) film na 10
Wojtek_Puchala

Średnia ocena z imdb wynosi 8.7/10