PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713552}
7,6 184 tys. ocen
7,6 10 1 184303
7,1 74 krytyków
Logan: Wolverine
powrót do forum filmu Logan: Wolverine

Kontynuacja

ocenił(a) film na 4

Ciekawe, czy będzie kontumacją którejś z części, czy znowu popieprzą fabułę jak ostatnio

ocenił(a) film na 9
dragon94331

a dlaczego była popieprzona niby?

ocenił(a) film na 4
Himiteshu

Po X-men, X-men 2 oraz X-men ostatni bastion mieliśmy Genezę która odpadła z kanonu. Później doszła Pierwsza klasa, która nie miała nic wspólnego, z poprzednimi częściami. Volverine był kontynuacją poprzednich części, ale przeszłość która nadejdzie, początkowo trzymała się poprzednich części, ale koniec skasował poprzednią fabułę i rozpoczął nową. O Apokalipsie lepiej nie wspominać. Więc nie wiem której kontynuacji, będzie się trzymała fabuła Logana

ocenił(a) film na 9
dragon94331

Geneza była hujowa, the last stand tez był i do tego Singer jej nie kręcił juz. Pierwsza klasa to przeciez był reebot serii, od początku X-menów, świetna część. I bardzo dobrze ze skasowala bo the last stand to szambo. Days of Future Past to najlepszy film X-men, nie tylko moja opinia. Apocalypse nie był zły i najbardziej drużynowy. Ja czekam osobiscie na X-force. Logan to oddzielny film, trzeba go obejrzec z czystym umyslem, akcja będzie sie działa w 2023 roku chyba