Logan to pierwszy film w tym roku na który naprawdę czekałem i co najważniejsze nie zawiódł. Mamy tutaj rewelacyjnie zainscenizowane pościgi i pojedynki ale to nie sceny akcji stanowią o największej wartości filmu Mangolda. To scenariusz wykorzystujący tak przeze mnie kochana konwencje "kina drogi" oraz dialogi pokazują największa moc. Zmaganie sie mutantów z ludzkimi problemami sprawiają, ze autentycznie angażujemy sie w ich losy. Cała obsada znakomita ale rola Stewarta aka Charles Xavier powala. Ciekawostka jest to ze nie trzeba zostawać po seansie gdyż zapowiedź "pewnego superbohatera" dostajemy przed filmem.
Zwyczajem jest ze po napisach końcowych dodawane są sceny z przyszłych filmów. Tutaj dostajemy cos ekstra już na początku
Ja mieszkam w USA i u nas film otworzyła sekwencja z Deadpoolem zreszta rewelacyjna zapowiadająca kolejna cześć.
Naprawdę? U nas niczego nie było z Deadpoolem... Chyba, że było to mega ukryte i mi umknęło. Mógłbyś mniej więcej opisać co to za wstawka była? :) Kurdę, godzinę temu wyszłam z kina i absolutnie nie kojarzę żądnego Deadpoola na początku!
Sceny jest puszczana tylko w Ten weekend w kinach w USA. Regularnie pojawia się na yt, niestety FOX regularnie ją usuwa. Trzeba być czujnym ;-)
Niech Panna usunie spacje :-)
ht tps://w ww.comicbookmo vie.com/deadpool/deadpool_2/watch-the-leaked-marvel-movie-secret-teaser-trailer- playing-a149361
Teaser jest naprawdę udany dlatego tym większa szkoda, że w Polsce go nie pokazują przed ,,Loganem" a jest nie tylko zajawką Deadpoola, ale też może nie prologiem, ale wstępem do filmu i nagrodą dla wszystkich, którzy wybrali się do kina. Ot taka scena przed napisami.
Ciekawe dlaczego w Polsce nie pokazują tego teaser-a?? Wychodzi na to ze kategoria R gwarantuje u Marvel-a dobry film