7,6 188 tys. ocen
7,6 10 1 187684
7,3 63 krytyków
Logan: Wolverine
powrót do forum filmu Logan: Wolverine

Byłem - widziałem b. dobre. Ale popełniłem błąd - zabrałem dzieciaka 12 lat - trochę za mocno, za dużo szponów w gardłach i czaszkach i bluzgów. Znając poprzednie części serii, mogłem liczyć na trochę łagodniejszy ton. Co ciekawe na stronie cinema-city w rubryce ograniczenia wiekowe - brak danych (+ dubbing), po trailerach można było się spodziewać że będzie krwawo, no ale że aż tak, to nie. Młody przeżył, Wolverin - nie, trochę łez poleciało. Nie wiedziałem o kategorii R, zresztą (ta sama kategoria) Deadpool to chyba z racji treści żartów itp. dostał też R. No i pierwszy chyba raz słyszałem tyle ku___w w polskim dubbingu, zawsze to było przemilczane lub w łagodniejszej formie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
0058yrrab

Nie no co Ty? Staram się jakoś racjonalnie podchodzić do tematu i raczej chronić przed treściami nieodpowiednimi, dlatego trochę żałuję i nie wiem jakim cudem to mi umknęło :-(

ocenił(a) film na 8
kiwisen

To chyba nie miejsce na zakładanie tego typu tematów bo nawet idąc na bajkę z dzieckiem warto nie tylko przeczytać tytuł ale i trochę zapoznać się o czym to będzie...

kiwisen

Wiedziałem, że tak będzie... Nasze kina nie przystosowały się do tego filmu. Przynajmniej cinema city, gdzie w ograniczeniach wiekowych jest brak danych. Nie dziwię się, że zabrałeś dziecko do kina, bo to co napisałem + dubbing jasno sugerowały, że nie ma żadnych przeciwwskazań.

ocenił(a) film na 10
kiwisen

Tylko w Polsce ocenia się czy film jest dla dzieci po tym czy ma Dubbingu .