To ostatni film z hughiem jackmanem w roli logana, ostatni x men apocalypse był naprawdę słaby, gambit jeśli już powstanie to trochę na niego poczekamy, mimo że deadpool był bardzo dobry, x meni foxa się kończą, mam nadzieję że godnie ich pożegnają ( bo jeśli będą chcieli to kontynuować, to już nie będzie takie dobre) i oddadzą prawa marvelowi.
Też bym za tym obcował ale jak znam życie to Fox pewnie nigdy nie wypuści tej serii z rąk gdyż ta regularnie na siebie zarabia. Nie znaczy to oczywiście że nie mogliby wejść w ewentualną współpracę z Marvel Studios tak jak to było z Sony i ich Spider-Manem poprzez pełnoprawny reboot od zera i wprowadzenie do MCU. Niestety Fox to nie Sony i pewnie otwarliby się na taką współpracę.
Nie skończy się, Singer nie po to zreebotował całą serię, żeby ją od razu zamykać. Chyba już teraz trwają prace nad nastepnymi X-Menami, coś mi się obiło o uszy, że mają otworzyć wątek kosmiczny i tym samym wprowadzić Phoenix Force, który był zasugerowany w X-Men Apocalypse. Jednym słowem miazga :P Też bym chciała, żeby już kończyli, tak jak mówisz Apocalypse było słabiutkie. Mam tylko nadzieję, że ten Wolverine będzie dobry, Jackman jest świetny w tej roli i zasługuje na chociaż jeden porządny solowy film.
Nie byłem fanem rebootowania serii, ale nowi aktorzy są ok. Może coś z tego wyjdzie. Tylko "dramaturgia" w ostatniej odsłonie była słaba. Wątły scenariusz, mało klimatyczne sceny, a nawet efekty, czy kostiumy bardziej raziły sztucznością (poza tym występem Q. ale to już trochę deja vu). Może więc być tylko lepiej. Singer powinien jednak odpuścić reżyserię. Filmów solowych z "W" nie uważam, za udane, ale nie skreślam tego, bo pomysł jest ciekawy.
Liczę że tak szybko tych praw nie oddadzą. Fajnie byłoby jeszcze raz zobaczyć Fassbendera w roli Magneto i McAvoya jako Profesora X. Apocalypse co prawda nie był idealny ale za to DOFP jest moim zdaniem jednym z najlepszych filmów superbohaterskich. Z Marvela to jedynie Avengersi/Civil War biją tą część X menów.
Deadpool był dobry, bo już go Fox nie robił. Deadpool można powiedzieć jest pierwszym samodzielnym X-Menem, który wrócił do Marvela, bo to ta wytwórnia zrobiła ten film :)
Tak jest!
Trochę irytuje to hejtowanie FOX'a przez fanów Marvel(Disney).
I co by tutaj nie wymyślać to Deadpool pozamiatał jak na razie konkurencję w tym roku (czekamy na Dr Strangea) i mam nadzieję że za rok zrobi to Logan.
Posprzeczałbym się trochę na ten temat, ale już widzę, że za bardzo to nie ma sensu. Większość ludzi, którzy pracowali przy tej produkcji to osoby związanie ze studio MARVEL. Ale zawsze znajdą się specjaliści...