PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713552}
7,6 184 tys. ocen
7,6 10 1 184303
7,1 74 krytyków
Logan: Wolverine
powrót do forum filmu Logan: Wolverine

Przyznaję się bez bicia, że ściągąłem na torrentach, ale dla takiego filmu nie mogłem czekać do premiery kinowej, trzyma w napięciu od początku do samiuśkiego końca. I dobra bla bla bla zaraz mnie zjedziecie, że spoileruję, ale muszę to z siebie zrzucić - bałem, się że Logan zginie, ale nie zginął i tak ma właśnie być, to jest świat komiksów a nie głupi rijel. Hu ha, polecam i dałbym 10teczkę ale nie wiem jak się te oceny daje więc chrzanić to. O montażu, kadrach i innych bzdetach pisać nie będę bo się zwyczajnie nie znam, było mega zupa kul i tyle.

ocenił(a) film na 10
julij

Jak to jest oglądać film, który jeszcze nie powstał?

ocenił(a) film na 10
Bibaniu

Skąd masz maszynę czasu ? :o

ocenił(a) film na 10
PMJDH

Ja?
Czy to tylko zmyłka w podpięciu się pod temat i pytanie kierowane jest do autora postu?

:)

A propo maszyny czasu - podobno pracują już nad deskolotką (poduszkorolką - w zależności od tłumacza) z "Powrotu do przyszłości", więc może autor postu też przerobił swoją furę na wehikuł, jak dr E.Brown ;)

Bibaniu

Po prostu fantastycznie.

ocenił(a) film na 9
julij

Film wychodzi w roku 2017! Nie wiesz?

julij

Moim zdaniem był taki średni, ale w sumie lepszy od poprzedniego Wolverine'a. Daj spokój, przecież było wiadomo, że Logan nie zginie, nie uśmierciliby w taki sposób głównego bohatera serii! Chociaż przyznam, że też się zdenerwowałam. No napięcie było, ale akcja raczej przewidywalna. Ja bym dała 7, a oceny będzie można wystawiać dopiero jak film powstanie, to musimy jeszcze poczekać.

użytkownik usunięty
pani_sroka

Jak jest podróżować w czasie??? o_o

Fantastycznie, nigdy nie próbowałeś?

użytkownik usunięty
pani_sroka

No jakoś nie

To spróbuj koniecznie, polecam.

użytkownik usunięty
pani_sroka

Wiesz, nie jestem na tyle głupi albo nie mam 3 lat żeby myśleć że podróżuje w czasie oglądając pierwszą część tego filmu

Nie obchodzi mnie ile masz lat, skoro mi nie wierzysz to po co zawracasz głowę bez sensu.

użytkownik usunięty
pani_sroka

Nie mam trzech lat, najwyżej ty

A Ty co, cztery już skończone? Twój wiek mnie nie interesuje a i Ty się moim nie interesuj. Nie będę z Tobą na ten temat dyskutować, nie chcesz rozmawiać o podróżach w czasie to nie. Ja się teraz przenoszę do schyłku średniowiecza, a jak wrócę to mam nadzieję, że Cię już tu nie spotkam. Żegnam.

użytkownik usunięty
pani_sroka

Tą nadzieję to sę z dupy wzięłaś, ja mam twój wiek głęboko w dupie, a to że coś padło na twoją psychikę to nie mój problem.
Co może z wróżką z Nibylandii się spotkałaś i znasz Piotrusia Pana?

Wybacz, że odpowiadam tak późno, nie mieli internetu w średniowieczu. I po co się tak denerwujesz? Skąd teraz tyle agresji wśród młodych ludzi? To pewnie przez gry. Chyba nie jesteś taki mądry, za jakiego się uważasz, skoro dałeś się nabrać na tak głupią prowokację i jeszcze się tym emocjonujesz :).

użytkownik usunięty
pani_sroka

Nie wkurzam się, tylko się z ciebie nabijam :D

użytkownik usunięty

Odchodzę z tego tematu i nigdy tu nie wrócę

Żegnaj, nie będę płakać po Tobie :*

To tak jak ja z Ciebie :D

julij

już oglądałeś?? to jesteś The Bill :DDD

użytkownik usunięty
julij

Witajcie, jestem z 2017 roku i wam powiem, że zakończenie może być zaskakujące dla was, najlepiej poczekajcie te kilka lat na premierę. A tak w ogóle to julij kłamie w kilku zdaniach. :)

ocenił(a) film na 9
julij

Logan umarł