PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713552}
7,6 184 tys. ocen
7,6 10 1 184303
7,1 74 krytyków
Logan: Wolverine
powrót do forum filmu Logan: Wolverine

Zero zachwytu

ocenił(a) film na 5

Niestety, ale kompletny szajs. Obejrzałam na Disney+ i doszłam do wniosku, że jest to tragiczna pomyłka. Patologiczna rodzina, Xavier jako dziadek z demencją, wrzeszczący dzieciak, który udaje, że nie umie mówić i masa przekleństw. Z początku myślałam, że to parodia... i przeraziłam się, gdy zorientowałam się, że jednak ktoś to na serio nakręcił. Na podstawie napisanego na serio scenariusza. Masakra... Ogólnie cienizna kompletna :(

ocenił(a) film na 9
Anixot

"Ogólnie cienizna kompletna" i oceniłaś aż na 5 ?! Kabaret.. ;)

ocenił(a) film na 5
Dominiqueboy

Nie mam mentalności małego dziecka, chłopczyku. Oceniłam całokształt, za postacie i pomysł odjęłam punkty. Za sposób nagrania i próby aktorskie zostawiłam ich trochę. Jak rzucasz się "albo 1 albo 10", to chyba nie dorosłeś do oceniania jakichkolwiek filmów.

ocenił(a) film na 9
Anixot

Nie zastanawiałem się nad twoją mentalnością, dojrzałością, orientacją seksualną czy wiekiem, ale nad tym co napisałaś, na Forum FW. Oceniłaś film na 5, który według ciebie, jest "cienizną kompletną", zastanawiam się więc, czym więc musi być dla ciebie film, który ocenisz na 1? Ach i jeśli chodzi o moją dorosłość, co do ocen filmowych, to nie musisz się martwić.. JA w przeciwieństwie do CIEBIE, nie potrzebuję oglądać filmu po raz kolejny, aby się upewnić, czy dobrze oceniłem.. Jestem dojrzały umysłowo i swojego zdania nie zmieniam, tak jak i koloru paznokci, raczej wiem od razu, co mi się podoba, a co nie.

ocenił(a) film na 5
Dominiqueboy

TL;DR, nie interesują mnie twoje wywody.

ocenił(a) film na 9
Anixot

"TL;DR,"? to oznacza, że masz deficyt koncentracji, czyli ADHD.. filmu zapewne, też nie obejrzałaś do końca, bo za długi.. teraz wszystko rozumiem, przepraszam i życzę zdrowia.

ocenił(a) film na 4
Anixot

niestety ale coś w tym jest. Im częściej ten film oglądam, tym mniej mi się podoba...

ocenił(a) film na 5
spasticink

Obejrzałam dwa razy, za drugim usiłując znaleźć dobre strony tego filmu. Niestety, wyszło na to, że jedyne, co w nim dobre, to wygląd Logana, scenerie amerykańskie i napisy końcowe, sugerujące, że to już koniec...