Londyński bulwar

London Boulevard
2010
6,4 32 tys. ocen
6,4 10 1 31988
6,2 10 krytyków
Londyński bulwar
powrót do forum filmu Londyński bulwar

1,5 godzinna reklama papierosów (w każdym ujęciu, w każdej scenie ktoś jara), do tego nudna jak flaki z olejem!!!

ocenił(a) film na 7
nowkris

Bo ludzie palą papierosy. Nie palą ci co ich na to nie stać.

ocenił(a) film na 1
grd1

Albo Ci co maja mózg...

ocenił(a) film na 7
nowkris

Bez mózgu nie da się żyć, więc i palić byłoby raczej trudno.

użytkownik usunięty
nowkris

Jaka to była marka papierosów?

ocenił(a) film na 9

Dobre pytanie bo ja nawet nie zwróciłem uwagi na markę papierosów. Czyli reklama nie działa:)

użytkownik usunięty
82Kris

O ile dobrze pamiętam to nie było widać jakiej to firmy papierosy ani razu. I teraz - czy bardzo częste palenie w tym obrazie ma za zadanie do niego zachęcać (twardziele palą ja też zacznę), czy może raczej sugerować, że patologia jaka została przedstawiona w filmie ma związek z paleniem papierosów. Wybór należy do ciebie ;)

ocenił(a) film na 7
nowkris

W przeciwieństwie do 90% filmów, gdzie bohater pozytywny nie pali, a palący musi być 'tym złym'. Ludzie palą, niektórzy dużo i fajnie, że nareszcie w jakimś filmie nie ma przemilczenia. Pali 1/3 dorosłych Polaków, w skali świata podobnie. Nie ma się co obrażać!

ocenił(a) film na 8
nowkris

Przecież to był film o gangsterach, do kija Pana! (z tego zdania nie miało absolutnie wyniknąć, że palenie jest ubliżające) Taki miał być klimat. Gdyby film był o dziciach, cały czas ktoś jadłby cukierki. Moim zdaniem film był bardzo dobry z zaskakującym zakończeniem.

ocenił(a) film na 8
nowkris

Twoim zdaniem.

ocenił(a) film na 8
nowkris

nowkris za to iron man był zajebisty :D

nowkris

Pojęcia chyba nie masz o nudnym filmie.