PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498798}

Londyński bulwar

London Boulevard
2010
6,4 32 tys. ocen
6,4 10 1 31943
6,3 13 krytyków
Londyński bulwar
powrót do forum filmu Londyński bulwar

Byloby 9,gdyby nie aseksowna (jak dla mnie) Keira,byloby 8 gdyby nie zakonczenie filmu... ;) Oceniam na nieszczesne 7,a moglo byc REWELACYJNIE...szkoda,szkoda...

Clemencja

no właśnie, aseksowna jak dla Ciebie, może kobiece wdzięki będziemy oceniali MY - FACECI,
Keira jest super :)

hugo_frugo

Byc moze ;) nie obrazilabym sie jednak gdyby jej role zagrala np Portman.Tez szczuplutka za to twarz nie do porownania ;)

ocenił(a) film na 7
Clemencja

pozwolę się z Tobą nie zgodzić i wyrazić swoje zdanie :) (oczywiście w pełni popierając zasadę o odmiennych gustach) twarz Keiry jest dla mnie dużo ładniejsza niż Portman, jest niezwykła i wręcz hipnotyzująca, przy czym pani Portman wydaje się dla mnie zwyczajnie przeciętna. Jednak zgadzam się z oceną i w szczególności z opinią o zakończeniu... (-2 ;P)

mosiek2104

Co do Keiry, to fakt, przeciętna, ale coś hipnotyzującego w jej twarzy jest.

Co do filmy, bardzo fajny, świetnie dobrana muzyka, ale zakończenie klęska.

ocenił(a) film na 8
Clemencja

jak dla mnie keira byla bardzo dobra..i sexi tez:) a zakonczenie filmu bylo nieprzewidywalne, a to chyba wlasnie o to chodzi prawa? kto sie tego spodziewal ::) jak dla mnie super.

Umeboshi

Koncowka to juz ewidentna kwestia gustu . Ja po prostu wole szczesliwe zakonczenia ;) Owszem,byla nieprzewidywalna i poprzez to calkiem niezla,ale nie do konca do mnie trafila :) Bywa ;) Az po prostu zal d*** sciska jak facet ma kase,kobiete a tu jakis szczyl ze scyzorykiem wyskakuje :D To sie nazywa dopiero niefart...mhehehe ;)

ocenił(a) film na 7
Clemencja

Szczyl wyskakuje ze "scyzorykiem", który to należał do Farrella. W tym cały smaczek zakończenia.

plkchuck

Wiem :) ale jak pisalam wczesniej wole jednak happy endy ;) ironia losu,az sie smutno robi.

ocenił(a) film na 10
Clemencja

Każdy film kończący się happy endem jest nierzeczywisty. Takie życie :-(
Moim zdaniem film bardzo dobry. Portman jest za słodka na taką rolę.

ocenił(a) film na 7
jacket

W sumie to Knightley. Trochę podobne;)

ocenił(a) film na 7
Clemencja

Spoiler będzie.

Nieprzewidywalne zakończenie? Można się go było z łatwością domyślić gdy przez chwile pokazano jak chłopak podnosi nóż, po zabiciu menela. Tym bardziej jeszcze, że Mitchel nie zabił go, a mógł.
Wiadomo było, że albo zginie Farell albo Keira ; D

Clemencja

spojrz do lustra zobaczysz aseksowna kobiete i nie spojleruj człowieku

milenasy

Patrze i jakos nie widze aseksualnosci ;) Nie oceniaj mnie,tak jak ja nie oceniam Ciebie,tymbardziej,ze nie masz pojecia o moim wygladzie.

użytkownik usunięty
Clemencja

wiesz..w zyciu jest tak ze to co robimy wraca do nas po pewnym czasie. Mitchel nawet po wyjsciu z wiezienia sie niezresocjalizowal (chociaz mial taki zamiar) - zabijal na prawo i lewo, szczytem juz bylo strzelenie w twarz temu chlopakowi, ktory przysiegal ze nikomu nic nie powie - wtedy Mitchel pokazal do jakiego swiata nalezy - gdyby udalo jemu sie wyrwac z Charlotte nie bylo by to fair - poniosl wine za to co zrobil. Ta ostatnia scena jest bardzo symboliczna - sprezynowiec, ktory dal przyjacielowi worcil do niego - doslownie;)

użytkownik usunięty

keira jest pieeeeeeeekna:)) tyle tylko chcialam napisac:))

ocenił(a) film na 7

też się z tym zgadzam keira jest naprawdę piękną kobietą, a co do jej aseksualności wiele osób pominęło chyba fakt, że grana przez nią Charlotte została zgwałcona

Tez prawda :)

ocenił(a) film na 8
Clemencja

Keira rzeczywiście ma ciało 12-letniej dziewczynki...ale gra gwiazdę filmową z problemami emocjonalnymi, więc pasuję do tej roli:)
Nie wiem czy jest aseksowna...ale na szczęście nie eksponowała zbytnio swego anorektycznego ciała.

KinomanMuniez

mhehe :)