Londyński bulwar

London Boulevard
2010
6,4 32 tys. ocen
6,4 10 1 31988
6,2 10 krytyków
Londyński bulwar
powrót do forum filmu Londyński bulwar

Każdy może próbować zrobić swoją wersję zgranych motywów i liczyć na to, że podając je w nieco innej konfiguracji i z nieco inną ścieżką dźwiękową stworzy postmodernistyczny hit. Monahan musi dalej szukać swojej szansy, bo „London Boulevard” to tylko wtórny obrazek, który ogląda się bez emocji, z półprzymkniętymi oczyma.

Więcej o filmie na:
http://komet.blox.pl/2011/04/Romans-gangstera-sie-nie-klei.html

Gerard_Wolcott

Ten film to gówno. Nie wiele ma wspólnego z książką, Jestem bardzo zawiedziona.

ocenił(a) film na 8
monaliza_3

współczuje doznan-film jak dla mnie na 8 a ksiazki nie czytalam

monaliza_3

mona liza idź lepiej na seriale albo do muzeum.

Mothyff

A co polecasz Mothyff? Kiepskich?

monaliza_3

jeśli lubisz głupkowate seriale - to oczywiście polecam kiepskich, czy może ty szukasz w kiepskich arcydzieła?
takie filmy jak l.bulwar są robione dla pewnej grupy osób, wiadomo że fani np titanica czy avatara nie pokochają tego typu produkcji. Dlatego ja inaczej oceniam filmy - patrzę na kategorię w której są zrobione. I "tak np bardzo wiele osób zarzuca mi że oceniłem np takich 'świat wg kiepskich' na 10. Imbecyle nie zastanawiają się dlaczego, po co ? Już tłumaczę, jakbym każdy film porównywał do takiej np nie wiem zielonej mili, forresta gumpa czy innych arcydzieł to wtedy każdy film, serial i bajkę musiałbym ocenić na 1. Trochę bez sensu - nie uważasz? Najlepiej robić tak jak ja - oceniać filmy w swojej kategorii no kiepscy to głupkowaty komediowy tasiemiec ciągnący się latami. Uważam że swoją rolę spełnia znakomicie i stąd ocena 10 - co w żadnej mierze nie znaczy że uważam ten serial za arcydzieło. Niektórym tak ciężko to zrozumieć. Są zbyt ograniczeni i płytcy aby to pojąć.
ten film w swoim gatunku i stylu jest super - stąd ocena 10. mam nadzieję na odrobiny chęci zrozumienia czegokolwiek.

Mothyff

Pouczający wywód, znawco arcydzieł w danym gatunku i kategorii. :)

monaliza_3

w święta przyświecił mi promyczek nadziei że ktoś w końcu coś
zrozumie...

ocenił(a) film na 8
Gerard_Wolcott

Mi się podobał, ale miłośniczką ani znawczynią gatunku nie jestem. Romans faktycznie, kompletnie mi nie pasował, mogło go nie być, albo nie wiem, w każdym razie, cóż. Oceniłam jak koleżanka wyżej, na 8.

Kij_z_tym

romans byl zeby więcej kobiet(podobno ladnych, choc nie dla mnie bo mi nie podchodzi uroda keiry) wcisnac na ekran, i zachecic kolejnym znanym nazwiskiem...

Gerard_Wolcott

potwierdzam. powielone enty raz.