Tak standardowy film, że w zasadzie nie wiem po co on został nagrany bo to wszystko juz bylo powielane w nieskonczonosc.
Jedynie samo zakonczenie dodalo troche smaczku, ale to moim zdaniem nie wystarczy by uznac ogladanie tego filmu za dobrą rozrywkę. Tylko dla zabicia czasu według mojej opinii.
Cóż, każdy ma swoje zdanie, a ja oglądam bardzo dużo filmów dlatego ten wydał mi się nudny i schematyczny, bez sensu nagrywać w kółko to samo tylko zmieniać szczegóły i twarze. Nie musisz kogoś obrażać tylko dlatego, że się z nim nie zgadzasz, różne są gusta i różne są filmy specjalnie pod preferencje ludzi robione. Ja bym mogła napisać, że moim zdaniem się nie znasz na filmach albo jesteś dzieciak skoro takie filmy oceniasz na 10, ale to by było chamskie i dziecinne z mojej strony, bo każdy lubi co innego.
dokładnie tak jak powiedziałaś - takie filmy są robione dla pewnej grupy osób, wiadomo że fani np titanica czy avatara nie pokochają tego typu produkcji. Dlatego ja inaczej oceniam filmy - patrzę na kategorię w której są zrobione. I "tak np bardzo wiele osób zarzuca mi że oceniłem np takich 'świat wg kiepskich' na 10. Imbecyle nie zastanawiają się dlaczego, po co ? Już tłumaczę, jakbym każdy film porównywał do takiej np nie wiem zielonej mili, forresta gumpa czy innych arcydzieł to wtedy każdy film, serial i bajkę musiałbym ocenić na 1. Trochę bez sensu - nie uważasz? Najlepiej robić tak jak ja - oceniać filmy w swojej kategorii no kiepscy to głupkowaty komediowy tasiemiec ciągnący się latami. Uważam że swoją rolę spełnia znakomicie i stąd ocena 10 - co w żadnej mierze nie znaczy że uważam ten serial za arcydzieło. Niektórym tak ciężko to zrozumieć. Są zbyt ograniczeni i płytcy aby to pojąć.
ten film w swoim gatunku i stylu jest super - stąd ocena 10.
masz zupełnie rację, jednak dla mnie jako kryminał zasługuje na 6. Napisałam już dlaczego tylko "niezły" (to poprawnie powielony schemat)teraz Ty napisz dlaczego uważasz, że to arcydzieło?
jest wiele powodów, książkę mogę napisać ale teraz nie mam czasu, jednym z powodów jest podniesienie średniej tego wspaniałego filmu kiedy setki dzieci avataro-neostrady zaniżają średnią.
no to napisz choc kilka powodów dlaczego stawiasz ten film na poziomie "Arcydzieła" Ogólnie oceniłes niewiele filmów,może nie masz porównania?