PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498798}

Londyński bulwar

London Boulevard
2010
6,4 32 tys. ocen
6,4 10 1 31943
6,3 13 krytyków
Londyński bulwar
powrót do forum filmu Londyński bulwar

Zdecydowanie nie polecam, mało keiry, colin dobrze gra ale nic nadzwyczajnego. film miał
być ambitny ale nie wyszlo, tak jak juz ktos napisal krew leje się wiadrami. obrzydliwy.
zdecydowanie nie jest to romans, z 'bodyguardem' nie ma nic wspolnego.
tak w ogole to kino b. meskie.

ocenił(a) film na 6
sun.linus

nie rozumiem ludzi, którzy idąc na film o mafii spodziewają się miłości, ślubu i na koniec gromadki rozbieganych dzieci i ich tatusia, który szczęśliwie zerwał z przestępczością. Jeśli ktoś chce romansidła to idzie na ''Och Karol" czy co tam teraz grają.
Nie rozumiem także ludzi, którzy mówią, że w filmie jest za mało jakiegoś aktora. Przecież nie o to chodzi, aby (jak w tym filmie) keira grała główną postać i pojawiała się w każdym momencie filmu. Bo idzie się do kino, aby oglądać film, a nie aktorkę.

Shenanigans

ja przeczytałam książkę i się zastanawiam co ona tam w ogóle robi, bo jak doczytałam to zmienili podstarzałą gwiazdę na wschodzącą (czyli Keirę). Osobiście bardzo lubię Keirę, ale jakoś nie mogę się zebrać żeby ten film (myślę, że przez zmiany wprowadzone będzie mi czegoś brakowało/) zobaczyć bo myślę że go schrzanili ale będę bardzo zadowolona jeśli będę w błędzie.

ocenił(a) film na 6
sun.linus

Przemoc owszem, ale nie eksponowana za wszelką cenę i nachalnie pokazywana, tej krwi lejącej się wiadrami jakoś dosłownie nie zauważyłam. Były za to świetne zdjęcia i muzyka, do tego może nie porywająca, ale w miarę interesująca historia... w sumie całkiem niezła całość.

ocenił(a) film na 5
essneg

Dokładnie. Bardzo fajny filmik z rewelacyjną muzyką:)