PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112829
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Co z tym Levittem ?

użytkownik usunięty

Uważa, że Joseph Gordon-Levitt wygląda okropnie w tym filmie :)

Moim zdaniem wygląda cudownie, nigdy lepiej nie wyglądał. Cholernie sexowny :)

ocenił(a) film na 6
xandra100

oj zgadzam się. Miło się go oglądało ;) mmm ciacho.

ocenił(a) film na 7
xandra100

oj tak .Film średnio średni ale ten Joseph

ocenił(a) film na 3
xandra100

jesteś zboczona ?

akusatiw

Czemu zboczona? Facet mi się podoba i tyle, czy jestem zboczona czy nie nie ma tu nic do rzeczy. Gdyby facet nie miał rąk i nóg, był zdeformowany lub był karłem czy jakimś dewiantem itp. a ja bym się zachwycała, że jest mega przystojny i mnie kręci to możnaby powiedzieć, że jestem zboczona ale w takim przypadku to nie rozumiem?

ocenił(a) film na 3
xandra100

Nie denerwuj się. To był tylko taki głupi żart.... im sorry

akusatiw

ok :)

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 5
xandra100

"karłem czy jakimś dewiantem" nice ;)

ocenił(a) film na 9

no właśnie, czy ktoś może wie, w jakim celu aż tak zmienili jego wygląd? Kolor oczu i wargi są nie jego :/

321akrew

Zdecydowanie jest ucharakteryzowany, można porównać ze zdjęciami z innych filmów. Moim zdaniem chyba chcieli, żeby był bardziej podobny do Willisa skoro w filmie jest jego młodszą wersją.

ocenił(a) film na 5
Czarnulka_6

być może to jest najbliższe , bo faktycznie aż sie zastanawiałem czy to przypadkiem nie jego brat gra o ile go ma :P

ocenił(a) film na 3
d_feens

on ma córkę !!! I jest dziwny a wgl to ten film jest głupi nie lubie go a kto go ogląda jest gimbusem !! Mówię wam najgorsdzy film jaki w życiu widziałem !!! jest powalający i rewelacyjny ale i tak jest głupi . Po za tym mam już was dość ;9

ocenił(a) film na 8
321akrew

zmienili tez nos. to oczywiste skoro jest mlodym willisem. jezys czemu ludzie nie mysla

ocenił(a) film na 9
vorthess

wpadłam na to podczas ogladania filmu, ale i tak nie był do niego podobny ani troche więc im nie wyszło :D

ocenił(a) film na 8
321akrew

bo powinni jeszcze wlosy zmienic

ocenił(a) film na 7
321akrew

O tym że Josepha ucharakteryzują na młodego Willisa "trąbili" Już setki razy przed premierą filmu :) A poza tym ... http://www.comicbookmovie.com/fansites/everythingcomicbookrelated/news/?a=60379 To raczej im wyszło ;P

ocenił(a) film na 8
321akrew

Żeby dostać Oscara za efekty specjalne. (patrz: Benjamin Button).

obrazowy przykład, że kiedy juz ktoś stanie się sławny w Hollywood, to później nie tyle liczy się on sam ile jego nazwisko;)

CyrekMF

I potem dziewczyny z manify sie dziwia ze mezczyzni traktuja kobiety z przymrozeniem oka jak "ministre" Muche. Objasnie ze nieistotne jak on wyglada. Ma byc podobny do siebie w latach pozniejszych. Dla lolandy ma byc ciacho :) fabula nie istotna. No nie moge ale wpadka.

ocenił(a) film na 3

NIE MARTW SIĘ TY WYGLĄDASZ GORZEJ......

ocenił(a) film na 9
akusatiw

put some ice on the area of burnt

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 3
321akrew

nie chwal się że umiesz angielski. Każdy go zna

użytkownik usunięty
akusatiw

JAK TY RÓWNIEŻ :D

ocenił(a) film na 3

:P

ocenił(a) film na 8

http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/joseph-gordon-levitt-rozdaje-karty,1 859941,38

o tylko nos - a jaka różnica! Joseph Gordon-Levitt w niczym nie przypomina przecież Bruce'a Willisa. Wystarczą jednak trzy godziny spędzone na fotelu w charakteryzatorni, sztuczny nos, drobna korekta kształtu uszu - i już można dopatrzeć się pewnego podobieństwa...

ocenił(a) film na 5
WODNY

Cholerka, powinien zapuścić sobie taki nos na stałe, wyglądał jak przekozak.

ocenił(a) film na 7

potwierdzam..szczerze mówiąc myślałem że to jest zupełnie inny aktor tylko dobrany do Levitta żeby był podobny..cały czas czekałem aż przyjdzie taki czas w filmie aż "prawdziwy" Levitt bedzie grał wiecej..

ocenił(a) film na 7

pomimo tego, ze wole Levitta w innych rolach to tu naprawde dobrze wczuł się w młodszą wersje Willisa. I nie chodzi nawet o nos, kolor oczu czy usta. Sposob w jaki mówil, mimika, charakterystyczny uśmiech. Miał ten swoj seksowny chod ale tak to wydaje mi się ze się postarał.
Co nie zmienia faktu, ze dostawalam drgawek na widok jej brwi..paskudne

ocenił(a) film na 5

zgadzam sie! wyglada potfornie! nie moglam na niego patrzec,bo az bolalo!!! a szkoda,bo to przystojny koles, rozumiem zamiar upodobnienia do bruca, ale kurde bez przesady!!!