PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112829
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Ocena 8/10

ocenił(a) film na 8

Ogólna ocena 8/10 (w skali FilmWebu "bardzo dobry") Film zagmatwany i ciekawy.

Zalety:
Pierwszą zaletą którą trzeba wymienić jest fabuła, pomysł bardzo dobry i strasznie ciekawy mam nadzieję że nie został skopiowany choć mam takie podejrzenia. Co do gry aktorskiej się nie czepiam była przyjemna i dobrze się oglądało odgrywane role przez postacie. Myślę że tutaj starczy największą zaletą byłą fabułą i przebieg akcji ale przejdźmy niżej.

Wady:
Co do wad to mogę tu dać tą obawę o skopiowanie pomysłu, ale inaczej skoro Deszczowiec w scenie wyjaśnienia (czyli pociągu) był wkurzony na Joe to dlaczego zabijał innych looperów jest to dla mnie trochę niejasne, zresztą jeden wątek też mnie ciekawi co takiego zrobił młody Joe (to znaczy po scenie wyjaśnienia) że Deszczowiec postawił na nim wyrok. To tyle co do wad, a raczej niejasności.

No i to wszystko co mogę powiedzieć na temat tego filmu

Jest to moja subiektywna ocena tego filmu i proszę jej nie hejtować, proszę tylko o miłą dyskusję na dole. Z góry dziękuję

PS: dawajcie też swoje opinie na temat filmu.

ocenił(a) film na 8
Assassin_fw

Hejtuję dla zasady. Hejters gona hejt.
Film podobał mi się bardzo. Autor scenariusza zostawił trochę niedopowiedzeń, które widz musi już rozwikłać sam.
Miło, że amerykańcy stawiają na inteligentny i wymagający myślenia od widza film. A nie, jak mawiał niejaki Yoorreck Ogooreck
"Dudżo Goła baba, dudżo wybuchy"
Z powodu późnej godziny nie będę już robił analizy filmu. Po prostu dobre kino. I kropka

ocenił(a) film na 8
gotkot

Tak potwierdzam kino jest bardo dobre ale chciałem tu wymusić jakąś dyskusję, a po przemyśleniu wszystkiego mam już jasno w głowie. Szczerze mówiąc rozjaśniło mi się wszystko podczas pisania tej oceny.