PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569908}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112828
6,3 63 krytyków
Looper - Pętla czasu
powrót do forum filmu Looper - Pętla czasu

Jak dla mnie film przyniósł wielkie rozczarowanie..xD Po trailerze spodziewałam się czegoś
nieprzeciętnego i innego niż dotychczas. No i przede wszystkim jakiejś akcji..xD a w tym filmie
przeważnie się rozmawia i to dość płytko...xD Szkoda, naprawdę szkoda.. Zwiastun w tym
wszystkim najciekawszy. Zaczynam się nawet zastanawiać, czy to nie jest tak, że im lepszy
zwiastun tym słabszy film..xD

ocenił(a) film na 5
Tunia_4

Mam podobne odczucia. Po obejrzeniu trailera byłem wniebowzięty, ale po obejrzeniu filmu zszedłem na ziemie. Film miał potencjał, ale niestety nie został odpowiednio wykorzystany. Mało akcji, dużo gadania, które nic nie wnosiło.

zuro5

Przydałby się tutaj znaczek lajkowania opinii :)

ocenił(a) film na 4
Tunia_4

mam takie same odczucie również po trailerze, recenzji i opinii na internecie spodziewałem się zupełnie czegoś innego. nie wiem czy więcej akcji - to napewno ale zupełnie inaczej sobie wyobrażałem po przeczytaniu fabuły i obejrzeniu zwiastunów... eh szkoda ja się wynudziłem strasznie zwłaszcza w połowie filmu ciężko utrzymać mi było jeszzcze strasznie wymodelowany Joseph - troche mi to przeszkadzało, bo ani nie był bardziej podobny do Bruce i w koło wszyscy aktorzy normalnie wyglądali bez przeróbek więc nie rozumiem zabiegu Josepha. również spodziewałem się większej roli Bruca no cóż dla mnie jedno z największych rozczarować roku 2012 dla mnie ocena 4/10

ocenił(a) film na 6
Tunia_4

btw.. Co to ku*wa miało być za zakonczenie..? Moim zdaniem za to film dostaje już z dwie ocenki w dół. Totalne nieporozumienie. Pierwszy raz widzę, że jak ktoś dostaje kulkę w szyje to przeżywa;D OSOM!

ocenił(a) film na 7
Kaineko

Nie w szyję, a w policzek i nie dostaje kulki tylko to draśnięcie, jeśli nie trafisz na żyłę główną, czyli aortę to nawet strzał centralny w szyję jest możliwy do przeżycia, mnie końcówka zaciekawiła od początku myślałem jakie zakończenie będzie najlepsze, w sumie nie zawiodłem się.

ocenił(a) film na 8
Kaineko

Pierwszy raz widzę kogoś, kto ogląda film i nie potrafi zrozumieć co dzieje się w 10 sekundach finałowej sekwencji. Brawo, Na Fali na pewno miało bardziej zrozumiałą końcówkę.