PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

Dobry.

ocenił(a) film na 4

Zaczyna mnie powoli denerwowac, kiedy ludzie pisza ze taki film tylko dla psychopatow... Bo jak
mozna byc psychopata tylko dlatego, ze ogladalo sie dany film?
Pierwsza czesc byla o niebo lepsza (i realistyczniejsza, bo ta czesc powinna sie nazywac Human
Centipede: Impossible).

ocenił(a) film na 3
Viollipop

Bo ludzi, mimo prymitywizmu jednak łatwo sprowokować,ale powiem szczerze nie mam pojęcia co ty w tym antyfabularnym filmie widziałeś.

ocenił(a) film na 7
Viollipop

Ta czesc byla mniej realna jesli chodzi o polaczenie tych wszystkich osob... Ale byla realna bardzo ze wzgledu na postac tragiczna Martina, ktory swietnie zagral.

ocenił(a) film na 2
mai_ka

Zagrał jak każdy ot zwykła rola przedewszystkim pasował fizycznie do niej.

ocenił(a) film na 2
Viollipop

zastanawia mnie czemu ktos uwaza ten film za taki dobry, tu dajesz 7/10 a 1 o niebo lepsza czyli dales jej 9? 10?
w 1 marni aktorzy graja ludzi, o ktorych nic nie wiemy i sie nie dowiadujemy wiec mamy w d.... ich los, posiadajacych osobowosc kartonu po mleku
glupie bohateki trafiaja do domu swira, on je goni, one uciekaja ale oczywiscie nie za bardzo
wlasciwie tyle jak idzie o fabule, takich filmow powstaje setki prostoi na dvd, wiekszosc zgarnia oceny 3-4/10
co wyroznia ten zasysacz? a no to ze na koncu postanowil pozszywac ludzi na zasadzie odbyt-usta i zrobic z nich stonoge, pomysl tak durnie obrzydliwy i chory, ze sporo dewotow jak i normalnych ludzi podnioslo glos,a ze w naturze mlodziezy lezy bunt totez i bronia go na kly i pazury, ze to swietny film
a g.... prawda, zwykly gniot tylko marketing niezly