Plakat dał mi nadzieje na coś wartego uwagi a byłam sceptycznie nastawiona, pierwsza część śmiało mogła sobie pozostać w kinematografii ale że postanowili kontynuować to niech się postarają i dopieszczą :) Żal mi was "rzygaczy" ... zamknęłabym was w piwnicy i zapewniła rzygowiczny seans może powstrzymalibyście wtedy swoje odruchy bo w 1 części NIE BYŁO na czym rzygać.
Tak więc czekamy, zobaczymy, ocenimy.
dokładnie, w pierwszej części nie było żadnej sceny która by zbierała na wymioty. ;]
Nawet moment 'posiłku' drugiej 'kończyny' stonogi? Hah, dobra, nie wybrzydzam w kuchni, ale raczej nie widzi mi się za coś nieobrzydliwego jedzenie kupy prosto z odbytu. :f
Jedno zdanie: Two Girls One Cup -----> jak nie wiesz co to, to zobacz w google ;)
Zdania są podzielone ciekaw jestem gdyby zrobić ankietę gdzie by się opowiedziała większość ... A i ja uważam że była taka scena ale co ja tam wiem ; ) Ale zgadzam się że fajnie by było jakby 2 część była bardziej dopracowana ; D
Społeczeństwo miękkie się zrobiło, ale znam też fanów gore i snuffów na których ta pozycja wrażenia nie robi.
A największymi schizolami w takich pozycjach są Francuzi, no i Japonia ; )
Jak znasz fanów snuff movies to niech zapodadzą jakieś linki do tych filmów, można na tym niezle zarobic bo podobno nie istnieja.
Wszystko da się znaleźć co prawda po Francusku czy innym języku ale napisy są również w sieci, nawet z takiego aresa da się pobrać np 'salo' czy 'laboratorium diabła' , 'guinea pig', 'august undeground'
No taaak - mówi się, co się mówi, ale dam sobie głowę uciąć (jak to idiotycznie brzmi w takim temacie jak ten xD), że żaden z tych filmów nie jest autentyczny. O kilku można to powiedzieć bez jakichkolwiek dochodzeń, np. Guinea Pig :). Swoją drogą, jest to dość ciekawe zjawisko. Coś jak Main Kampf czy Czarna Biblia La Veya... Człowiek ma jakieś ponure poczucie, że robi coś kompletnie obrzydliwego i zakazanego oglądając taki film xD.
Jeżeli chodzi o prawdziwą śmierć to w cannibal holocaust i ferox zabijano tyle że zwierzęta ale to przynajmniej mnie zabolało bo wole zwierzęta od ludzi hm Ja zaczęłam takie filmy oglądać na odstresowywanie chyba wyobrażałam sobie że osoba która mi się naraziła jest krojona a może po prostu ta przemoc mnie uspokaja :>
Pierwsza część mnie niesamowicie znudziła. Miejscami nawet się uśmiechnąłem, ale w zasadzie nie było z czego. Ani straszne, ani śmieszne, po prostu nijakie i nudne. Pewnie dołożyli teraz do budżetu 20 euro na profesjonalny plakat, a treść pozostanie ta sama. Japoniec z pierwszej części był dobry, powinni go wskrzesić w drugiej. :D
Ja jestem za wskrzeszeniem pana doktora ; ) Bez niego to ciekawe na co im ta stonoga będzie. Doktorek chciał zwierzątko a tu hmm może 'tak se dla jaj' ... Fajnie mi się 1 część oglądało z racji tego że było to coś nowego, wiadomo że były niedociągnięcia absurdalne zachowania itd ale sam pomysł ze stonogą jest czymś innym i może wniesie coś do kina , równie dobrze mogliby zrobić ludzką ośmiornice czy coś innego
W dwojce bedzie jakis przygłupi grubas który mieszką z matką, jest fanem filmu Ludzka stonoga i postanowi zrobić swoja. Wszystko jest w temacie nizej.
widziałam chwile temu twój post ; )
'fan' czyli twórcy są świadomi sławy i chwały swego dzieła i chcą nas uprzedzić przed własnoręcznym zaprojektowaniem stonogi heh, chce to już zobaczyć.
Ludzka ośmiornica, lol. Albo ludzka świnia. Chociaż tego nie trzeba tworzyć, to już istnieje. Ciekawy pomysł z grubasem. Pewnie pod koniec filmu stonoga rozwali go na strzępy i będzie karmiła się jego tłuszczem przez następne lata. Bo właściwie po co w filmie grubi ludzie?
Uraz do grubych? Przecież musimy wszystkich kochać tak samo ;>
Jest gruby bo z mamą mieszka i przygłup podobno ale nie wiem czemu, może dlatego że jest fanem 1 części ; )
Boję się otyłych ludzi. Na szczęście nie ma nakazu kochania ludzkości. :P
Bardzo dobrze, że jest przygłupem, to się liczy na dzielni. Pewnie grzebie zwierzętom w odbytach swoimi grubymi paluszkami. Kurde, sam mógłbym wymyślić scenariusz, to byłby piękny film. (:
Na fotach nie jest aż tak gruby a jak boisz się to znaczy że film będzie dobry, bo to ma być horror zdaje mi się, może twórcy są świadomi ze strachu ludzkości przed grubasami ; )
Jestem zadowolona że główny bohater jest chorym grubasem mieszkającym z mamą to daje pole do 'popisu' twórcą mhaha
Oglądając zdjęcia, już widzę, że to będzie straszne ścierwo. :D Patrz na złączenie tych poszczególnych części stonogi. Znów plaster samoprzylepny wiążący dupę z twarzą. No i nieźle brzydki grubas.
Pewnie początkiem stonogi będzie jego stara ;p
Plaster w 1 części jakoś trzymał, no ale pewnie ten kolo nie będzie miał takich umiejętności jak pan doktor ; )
No nie no, jakaś laska jest na zdjęciu głową. Matka może być pożywieniem. Ku*wa, znowu ten plaster. No naprawdę, teraz już nie ciągnie mnie do oglądania, bo to będzie to samo. Doktor był twardym skubańcem. Akcja filmu powinna dziać się w Norwegii w latach 90, podczas palenia kościołów przez norweskich black metalowców. Zostałaby głównym źródłem zła. I w ogóle. O_O
Albo czasów wiktoriańskich, a może za czasów nazistowskich niemczech, yy łączenie żydów w jak najdłuższe konsternacje : ) doczekać się nie mogę jak tak pisze o tym, lubię wszystko co oryginalne i dziwne lepsze to niż jakaś mało odkrywcza papka płynąca do nas z tv ;p
Nie oglądam TV. A ja dałem pierwszej części 1/10. :) Bo była po prostu chujowa. Zmarnowała mi półtorej godziny życia, była po prostu głupia. Nowa część będzie pewnie taka sama, ale i tak ją obejrzę.
Ja dałam 8 lub 7 z racji tego że właśnie jest to pewna nowość, coś na co jeszcze nikt nie wpadł i doceniam ; )
Na pierwszą część natrafiłem przypadkiem, ale na drugą już od dawna wyczekuję :) . Jestem ciekawy czym teraz nas "zaskoczy" :)
zdjęcia i trailer już są ; ) tym razem pewien fan pierwszej części zajmie się konstruowaniem stonogi heh
ja także przypadkiem przez pewną stronę która zareklamowała ten film pisząc że jest to coś chorego, no i trzeba było zobaczyć jakżeby inaczej ; )
film chu**wy paskudny obrzydliwy i dla chorych k**wa ludzi a pierd***ni rezyserzy takiego gowna tylko daja pomysly pierdo***ym kryminalistom
Nie przesadzaj jak ktoś jest " zmyślny " w tych sprawach to wpadłby na to samo prędzej , czy później .Ciekawe jak się ludzie którzy w tym grali czują.