PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

Napisy.

ocenił(a) film na 10

Posiada ktoś polskie napisy ?

ocenił(a) film na 8
xszczepanx

napisow jeszcze nie ma. Lada dzien powinny sie pojawic. Nie ma tam za duzo dialogow do tlumaczenie. Wszystko zalezy od tego kiedy pojawia sie angielskie napisy w formacie txt . Wiadomo ze tlumaczenie ze sluchu jest duzo bardzie uporczywe niz na gotowym tekscie.

ocenił(a) film na 4
xszczepanx

Powiem Ci, że dialogów nie ma tam za wiele i są dosyć łatwe do zrozumienia jeśli dosyć dobrze umiesz angielski.

ocenił(a) film na 3
Maciek1357

Ja za dobrze nie znam angielskiego, a mniej więcej wszystko zrozumiałam.

ocenił(a) film na 5
malutka86

A może posiada ktoś angielskie chociaż?

ocenił(a) film na 10
matti87

Najepsze jest to że główny bohater nie wypowiedział ani 1 słowa przez cały film ;d zresztą te dialogi w filmie są tak proste że masakra scenarzysta się za bardzo nie wysilił ;d

Andros_filmweb

"główny bohater nie wypowiedział ani 1 słowa przez cały film"

O cholera, faktycznie! Teraz sobie to uświadomiłam. ;D

xszczepanx

Po co komu napisy do tego filmu?... Wystarczy znajomość angielskiego w stopniu dopuszczającym. Druga połowa pozbawiona jest w ogóle dialogów jakichkolwiek, tylko jęki i wrzaski. Dla mnie jedynka była lepsza. W dwójce do pewnego momentu czułam obrzydzenie, w miarę upływu czasu było coraz nudniej i nudniej... końcówka do d*py (dosłownie i w przenośni). Czekałam na ten film i kolejny raz okazało się, że nie warto było, rozczarowanie kompletne. Scena z g*wnem wyraża moje zdanie na temat tego filmu idealnie. Przerost treści nad formą.

ocenił(a) film na 4
LightOfHope

zgadzam sie z Toba...po co komu napisy do *niemego* filmu??? Co do samego filmu to musze powiedziec ze nie wywolal u mnie zadnej reakcjii. Obrzydzene mnie jedynie ogarnelo jak zobaczylam nienaturalnie, ekstremalnie buchajace rozwolnienie prosto w usta kolejnych *czlonow* stonogi...po kolei...jak na zawolanie....i w tym wlasnie momencie przypomnialo mi sie haslo jakie puscil moj facet przy ogladaniu pierwszej czesci : *...ale ta 3-cia laska ma przej**ane, trzaska obiadek z drugiego toczenia...* hehehe przy ogladaniu 2-jki nic nie powiedzial...popatrzylismy sie na siebie tylko i oboje buchnelismy smiechem bo to co odstawil rezyser w tej czesci to naprawde szok a przeciez pomysl na film mial dobry...szkoda tylko ze tak spierniczyl sprawe....ponoc obiecal, ze przy 3-ciej czesci, 2-jka bedzie sprawiala wrazenie dziela Walta Disneya....no coz czas pokaze...aczkolwiek nie wydaje mi sie zeby odnowil zaufanie tych wszystkich widzow ktorych zawiodl konstruujac to nudne cos...

ocenił(a) film na 1
xszczepanx

jeszcze się może taki nie znalazł który ma tyle odwagi żeby je zrobić Oo

ocenił(a) film na 10
mynameismatt_

Jak znajde czas to przetlumacze dzis :) naprawde tutaj jest tak malo dialogow ze masakra. Jak miales angielski w liceum, to nie powinno byc problemu ze zrozumieniem tekstow.

ocenił(a) film na 4
Andros_filmweb

inna sprawa, że czasami nie słychać wyraźnie co mówią aktorzy w danej scenie, więc jak już napisy to angielskie wystarczą, po to by nie mieć problemów z bełkotaniem aktora :)

xszczepanx

A co chcesz mieć przetłumaczone? Pierdzenie brzmi tak samo w każdym języku.

xszczepanx

no włanie prawie nic tam niemowia tylko to z tym lekarzem,ale to ze w dziecinstwie ojciec go gwałcił,a matka za ojcem tenski,a dalej to tylko krzyki i pierdzenie...........

ocenił(a) film na 10
xszczepanx

Easy. Obejrzałem go już 2tyg temu. Temat zamknięty.