PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

Przecież ten film jest taki jaki miał właśnie być - obleśny, mocno, do przesady brutalny.
Technicznie trzeba powiedzieć że też daje radę. Świetnie odegrana rola głównego bohatera,
czarno-biała stylistyka co potęguje wrażenie gęstej atmosfery. Nie wiem czego spodziewały
się osoby dające temu filmowi oceny w okolicy 1-2. Jeśli jesteście obrzydzeni czy coś w tym
stylu to idźcie pooglądać M jak miłość, a nie Ludzką Stonogę. Ogólnie ocena bardzo, ale to
bardzo zaniżona przez zgraję 15-latków którzy nie potrafią docenić hardcore kina

ocenił(a) film na 7
piecia6

zgadzam się !!

ocenił(a) film na 7
piecia6

Dobrze napisane! Główny bohater faktycznie gra przekonująco. Świetnie zagrany psychopata.

ocenił(a) film na 7
piecia6

Oczekiwałam mocnych wrażeń i to właśnie dostałam. Nie czuję się rozczarowana ;)

ocenił(a) film na 6
piecia6

Ocena jest zdecydowanie zbyt niska, dostałem to czego oczekiwałem, a nawet więcej.

ocenił(a) film na 10
GHX03

wspaniały rodzinny film na niedzielne popołudnie!

piecia6

skąd Wy się ludzie urwaliście?! Koło dobrych filmów to chyba nawet nie staliście! Zajmijcie się jakimiś pożytecznymi rzeczami, bo nawet do oglądania filmów się nie nadajecie.

tak Wam się podoba? Spróbujcie stworzyć może jakąś stonogę? Czy coś? Może do czegoś Was film zainspirował?

ocenił(a) film na 7
Molko_Queen

spoko będziesz ostatnim ogniwem naszej stonogi

piecia6

Dobra, ale pod warunkiem, że wszyscy najedzą się fasoli.

ocenił(a) film na 10
Molko_Queen

a kto zajmie sie projektem? znaczy zrobimy to spontanicznie czy najpierw zaplanujemy wszystko po koleji? a ja chcialem byc na samym ogniwem :(

ocenił(a) film na 7
Molko_Queen

dla ciebie nawet grochówki ;)

piecia6

To ja czekam na informację gdzie i kiedy, już zacznę ćwiczyć chodzenie na czworaka.

ocenił(a) film na 8
Molko_Queen

Haters gonna hate ;) Mnie tam sie podobał ;p

ocenił(a) film na 6
piecia6

Dla tych co dają 2/10 rezerwuję miejsce w środku stonogi

ocenił(a) film na 3
piecia6

A ja tam lubię takie kino, ale stonoga ni ch*ja do mnie nie przemawia. Tym bardziej część druga, która niczym nie zaskakuje i powiela tylko jedynkę. Wow, doszyjmy jeszcze 50 osób i zróbmy kolejną część. Też mi oryginał. Rozumiem zszycie ludzi razem, np. łącząc żebra, czy miednicę jak w książce Ass Goblins Of Auschwitz, gdzie dwóch zszytych bohaterów spieprza z obozu, ale w tym wypadku ktoś się chyba naoglądał za dużo scatu. Założenie całego filmu to po prostu zmuszanie ludzi do żarcia cudzego g*wna. Gdyby główny bohater trochę się postarał to znalazłby ludzi którzy zrobią to chętnie z własnej woli udając stonogę, czy paradując w kostiumie wiewiórki, także ani to straszne, ani ciekawe - lepiej obejrzeć niemieckie scheisse video. A brutalniejsze sceny (jakby to miało jakiekolwiek znaczenie) są w kinie japońskim.