PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

Obejrzałem "Ludzką stonogę " mimo tego, że gatunek tego filmu nie jest w moim typie i byłem mile zaskoczony ponieważ film wywarł na mnie całkiem "pozytywne" wrażenie, ponieważ okazał się całkiem wciągający. Natomiast zachęcony komentarzami innych użytkowników FILMWEB, oraz zaciekawiony pierwszą częścią postanowiłem zobaczyć drugą odsłonę z serii. Z przykrością muszę stwierdzić, że był to największy gniot jaki widziałem, nie wywołuje żadnych emocji, główny bohater początkowo wydaje się być psychopatą, którego należy się bać , jednak w dalszej części filmu jedynie mnie śmieszy. Co do obrzydzenia, hmm żadna z scen nie wywołuje nawet lekkiego niesmaku. Podsumowując jest to jeden z najsłabszych i najgorszych filmów jakie przyszło mi zobaczyć.

ocenił(a) film na 1
mms22

jaką trzeba mieć psychikę, żeby takie sceny nie wywołały żadnego niesmaku? w życiu nie widziałam bardziej obrzydliwego filmu a jeśli takowe istnieją to nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. ciekawość zaspokojona w nadmiarze, nigdy więcej

ocenił(a) film na 2
mms22

mam identyczne zdanie. jedynka miała ciągłość fabularną ciekawy rozwój wydarzeń dwójka jest bez sensu.