PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

Wspaniały :)

ocenił(a) film na 8

Film oceniam wysoko, bo jest naprawdę dobry. Takie filmy są dla miłośników gatunku i jak
czytam komentarze typu "obleśny, paskudny i "powinni tego zabronić" to pytam...

Czego wy krytykanci od siedmiu boleści się spodziewaliście ? niedzielnego poranka z
Polsatem :P

Toć wiadomo było o czym będzie następna część i będzie jeszcze więcej fekaliów i krwi :)

Z niecierpliwością czekam na cześć III :)

Pozdrowienia dla miłośników gatunku

ocenił(a) film na 6
sothoth666

film wart obejrzenia chociażby na kreację głównego bohatera. niesamowitą kreację.

ocenił(a) film na 4
sothoth666

Również czekam z niecierpliwością na "trójkę", ale ta produkcja mocno mnie zawiodła. Głównie dlatego, że reżyser, zamiast skoncentrować się na procesie tworzenia stonogi, zbyt dużą część filmu poświęcił na "zdobywanie surowca". Wg mnie wystarczyłoby pokazać 3-5 takich sytuacji a resztę, którą i tak Martin zebrał w podobny sposób, zostawić wyobraźni widza. Miałem nadzieję, że przynajmniej połowa "Ludzkiej stonogi II" będzie się obracać wokół samej "operacji". Ostatnie słowo jest wyróżnione nie bez powodu. Główny bohater, samozwańczy chirurg. jest kompletnym amatorem, co również sprawiło mi pewien zawód, choć nie tak istotny, jak pierwszy zarzut. Martin popełnił zbyt wiele błędów w swych działaniach, bezsensowny był też jego późniejszy pośpiech, który pewnie wynikał ze wspomnianej zbyt małej porcji taśmy przeznaczonej na zszywanie ;)