Na Listę Schindlera nie pokusiłam się, bo nie ma koloru, a co dopiero na coś, co ma ocenę gniota?
No to współczuję, bo ominęło cię pewnie dużo dobrych filmów. W tym filmie bw jest po to, żeby wprowadzić klimat, Lista Schindera nie wiem bo nie oglądałam, ale jest 11 w rankingu, więc serio, współczuję. Pewnie oglądasz same nowoczesne kolorowiutkie gnioty bo widzę że nie chcesz pokazywać co oglądasz.
Nie interesuje się niemymi starociami, więc prawdopodobnie tak - coś mogłam przegapić, co by mi odpowiadało. Na szczęście w dzisiejszych czasach kręci się filmy w kolorze, a ponieważ jestem kinomanką, to oglądam głównie nowości filmowe - niektóre mi nie odpowiadają, niektóre uważam za genialne (i te również są wysoko notowane na filmwebie). Zanim nie obejrzę, nie wiem czy film jest gniotem.
Ludzką stonogę poleciła mi koleżanka. Skusiłam się ną tą czarnobiałą część - film słaby.
Przypadkowo spojrzałam na filmy, które masz na liście do obejrzenia. Polecam "W matni". Do tej pory b. dobrze go wspominam.