nic mi nie zwróci 1,5 h zmarnowanego czasu. ani to straszne ani obleśne a fabuły zero. ludzie to z
kina pewnie nie wychodzili z obrzydzenia tylko z nudów. sam się sobie dziwie ze dotrwałem do
końca (zresztą podobnie jak w pierwszej części)
jedyna zaskakująca scena godna uwagi to kiedy kobieta rodząca dziecko wciska je w pedał gazu (:
jeśli jest film który zmitrężył mi czas tak jak to gówno to przepraszam za wcześniejsze objazdy .... ten film to 3 metry pod mułem totalnego gówna i nic nie wróci mi zmitrężonego czasu, odradzam oglądanie tego filmu nawet na szybkim podglądzie bo chujem wieje
Owszem, mam słabiutki berecik i małe jajka. Bóg mnie chyba nienawidzi.
A tak na serio: film jest ok. Bez rewelacji.
P.S.
Prześlij mi kilka linków do filmów, które mi naprawdę zryją mój olbrzymi, twardy i zawsze gotowy do akcji beret :D
oczywisci winni zostali ukarani, niestey po dwudziestu paru ofiarach. jak zwykle przez przypadek. jak ich zawineli policja zobaczyła ic nagrania na komórce. kara nie była adaekwatna
bydło jest na całym świecie my tylko o nim nie wiemmy przez media kierowane przez tuskowe ścierwo i komorowiczowe gówno które kiedyś od szamba sie odbije
http://robert-lindsay.blogspot.com/2008/12/3-guys-1-hammer-human-beasts-massacre .html?zx=b7fa1b9624c368c0
Ten podany filmik podobno prawdziwy, jest .... (bez komentarza)
Polecam tą faubułę...
http://www.filmweb.pl/film/Horseman%2C+The-2008-467840
Stary... nie chcę Cię obrazić. Dlatego ujmę to w sposób delikatny: Nie napinaj się tak bardzo ;)
Mam wrażenie, że koniecznie chcesz udowodnić, że jesteś twardzielem, bo oglądasz "prawdziwe" filmy o zabijaniu, katowaniu i tego podobne. Ten film o tych ukrainskich maniakach już kilka lat temu widziałem. Krążył po necie (aczkolwiek chyba nie powinien). Film nie urwał mi dupy. Jest to bradzo przykre, że zabili tego dobrego człowieka, który właśnie skutecznie leczył raka i chciał odwiedzić swojego wnuka. To niezwykle przykry obraz.... bo prawdziwy. Ale nie dostaję drgawek, ani nie wymiotuję, bo jestem swiadom w jakim świecie żyję.
Kiedy pół żartem pół serio pisałem o filmach, które "ryją beret", miałem na myśli filmy fabularne, które mają chorą treść albo dziwaczne przesłanie (Aftermath, Nekromantik, Podświadome okrucieństwo itd.).
P.S.
Nie wiem czy to dobry pomysł, aby na filmwebie umieszczać te linki. Nie są to strony zabezpieczone. Ale mam zasadę nie zgłaszać niczego, bo to nie w moim stylu ;)
Pozdrawiam
sory duzo pisałem ale filmweb mi to wypi...erdo....ił.. nie oceniaj mnie tylko po tych wypowiedziach
Za późno... juz oceniłem ;D
Ale nie traktuj moje słowa jako atak na Twoją osobę. Po prostu wstaw się w moją rolę: napisałem kilka niewinnych i żartobliwych komentarzy o "wspaniałości" LS2 a Ty mi wyskakujesz z tymi maniakami z tego miasta, którego nazyw nigdy nie zapamiętam... Djkhbebcebkj ;)
poznałem zasady nie będę się powtarzał co tam wczesniej bełkotałem ale nadal nie napisałeś co w tym filmie widzisz bo dla mnie to "chwytliwa maszyna robienia pieniędzy" dolnych lotów (bagna)
ale w między czasie też ci pisałem a też tego nie widze, może nie kminie regulaminu bo wczęśnie sie nie udzielałem za bardzo
btw widziałem że oglądałeś http://theync.com/static_html/raw-video-of-man-besten-to-death_media.html możesz dać mi jakiegoś linka bo szukam tego dość długo i lipa :(