PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558111}

Ludzka stonoga 2

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011
3,6 25 tys. ocen
3,6 10 1 25199
4,1 12 krytyków
Ludzka stonoga 2
powrót do forum filmu Ludzka stonoga 2

ja się pytam gdzie są te brutalne i obrzydliwe sceny? o których tak dużo ludzi mówi.. film jest taki nudny, że szkoda gadać... :)

ocenił(a) film na 3
Nathicana

Obrzydliwe sceny pewnie są po seansie, kiedy ludzie zaczynają rzygać, bo nic innego nie da się zrobić po obejrzeniu takiego syfiastego filmu. BTW świetny avatar, ale to raczej nie Twoje zdjęcie, co? ;d

ocenił(a) film na 10
grimfather

ale po czym tu rzygać? żeby jeszcze coś obrzydliwego było w tym filmie,równie dobrze mogliby go puścić jako wieczorynkę na TVP1 .. słabiuteńki filmik ..zdjęcie nie moje..

ocenił(a) film na 3
Nathicana

Rzygać od zniesmaczenia jakością filmu, a nie po obrzydlistwach, które tam są. Obrzydliwsze filmy widziałem i wcale nie były horrorami.

ocenił(a) film na 10
grimfather

oj tam oj tam

ocenił(a) film na 1
Nathicana

jedyne obrzydlistwo to ten karłowaty grubas - astmatyk z dziwnymi uszami przetaczający się po ekranie. Jak ślinił palec, to mi się robiło niedobrze. Poza tym film tak cholernie głupi, nudny i bez pojęcia, że część pierwsza przy tym to mistrzostwo świata (a też słaba była).

ocenił(a) film na 10
migotka__

obie części nudne..a grubas jak grubas dużo takich łazi po tym świecie..upośledzonych karłowatych,pi*erdo*lni*ętych.. itd..

ocenił(a) film na 5
Nathicana

IMHO - nie bylo w tym filmie niczego czego wczesniej, ktoś by nie pokazal. Masz racje, film nie szokowal - w moin odczuciu. Ale tez nie uwazam go za dno kompletne. Swietnie zagrana postac Martina, bardzo wymowne aktorstwo Harvey'a, i jego matki. Wedlug mnie koncepcja czarno biala tez sie sprawdzila, tak samo jak i muzyka. Film oceniam na 5/10, bo po czesci byl slaby i nielogiczny (morderstwa i uprowadzenia na publicznym parkingu - vide slady krwi itp.?!) ale za to, wedlug mnie, switnie odegrana rola psychopaty, on na prawde wzbudzal obrzydzenie każdym swym gestem. Mozna obejrzec ale bez fajerwerków.

ocenił(a) film na 10
rumish

no bez fajerwerków właśnie

ocenił(a) film na 1
Nathicana

Myślałem, że twórca tego filmu wyciągnie coś z pierwszej części, poczyta opinie internautów zobaczy co kuleje i zrobi kolejną część uwzględniając błędy popełnione przy pierwszej odsłonie. Nie zrobił tego, zamiast tego powielił schemat, dodał więcej ofiar i tryskający z ust kolejnych ludzi kał. Nie było to nawet obrzydliwe, totalny brak pomysłu pociągnięcia i tak kulejącej historii.