6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 25470
3,9 11 krytyków
Mój biegun
powrót do forum filmu Mój biegun

OMG

ocenił(a) film na 1

znowu na tvnie gadaja na temat tego filmu :/.Ilez mozna

luckygirl23

OMG znowu włączyła się automatyczna krytyka tego filmu :/ Ileż można

ocenił(a) film na 1
RogerF

i automatyczny obronca :)

luckygirl23

Oczywiście! Do ostatniego dnia

ocenił(a) film na 1
RogerF

:)

luckygirl23

Widzę, że pani też tylko w odwrotną stronę

luckygirl23

Inne filmy też mają reklamy w telewizji więc co masz za problem ?

Etienne16

Ona niestety ma problem ze wszystkim...

ocenił(a) film na 1
Etienne16

owszem maja reklamy ale nie taka jak gnioty produkcji tvnu

luckygirl23

Ten film na pewno nie zasługuję na taką niską ocenę jak 1. To że nie spodobał ci się dany film nie można od razu go skreślać mówiąc na niego gniot.

luckygirl23

Widzę, że zadaje sobie pani duuużo trudu by przekonać ludzi, że ten film jest nic nie wart - ale radzę zauważyć, że każdy ma swój rozum i po obejrzeniu nie da mu 1 bo pani tak sugeruje. Może nie jest to arcydzieło pod kątem produkcji, ale opowiada jakąś historię i warto ją choć próbować zrozumieć.

ocenił(a) film na 1
RogerF

mge to samo powiedziec o panu ze pan sobie zadaje duzo trudu broniac Meli.Wlasnie kazdy ma swoj rozum i ocenia ten film jak chce.Opinie sa podzielone.Oceny filmow akurat jak dla mnie sa najmniej wazne.

luckygirl23

A jednak to portal o filmach, proszę nie zapominać.

ocenił(a) film na 1
RogerF

wiem ze to portal o filmach tylko ze dla mnie oceny nie sa wazne.Kazdy sam obejrzy to oceni no chybaze ktos nie ma wlasnego gustu tylko sugeruje sie glosami wiekszosci to nie ma o czym mowic.

luckygirl23

A jednak jeśli ktoś patrzy na oceny i zobaczy, że film ma taką niską, a wiele osób dało mu jeden to się zrazi. I straci, bo się okazało, że owe jednostki dały jeden za coś innego...

RogerF

Dokładnie,wiele osób najpierw patrzy na ocenę jaki ma dany film, a potem dopiero ogląda(lub nie).

Etienne16

No i teraz zobaczy 5,9 i ominie ich fajny film...

RogerF

Jak szłam do kina miało ocenę 6,9...a teraz tak spadło;/

Etienne16

Liczmy na to, że się ludzie sami połapią dlaczego ocena jest jaka jest...

RogerF

Miejmy taką nadzieje...