Ten film na pewno nie zasługuję na taką niską ocenę jak 1. To że nie spodobał ci się dany film nie można od razu go skreślać mówiąc na niego gniot.
Widzę, że zadaje sobie pani duuużo trudu by przekonać ludzi, że ten film jest nic nie wart - ale radzę zauważyć, że każdy ma swój rozum i po obejrzeniu nie da mu 1 bo pani tak sugeruje. Może nie jest to arcydzieło pod kątem produkcji, ale opowiada jakąś historię i warto ją choć próbować zrozumieć.
mge to samo powiedziec o panu ze pan sobie zadaje duzo trudu broniac Meli.Wlasnie kazdy ma swoj rozum i ocenia ten film jak chce.Opinie sa podzielone.Oceny filmow akurat jak dla mnie sa najmniej wazne.
wiem ze to portal o filmach tylko ze dla mnie oceny nie sa wazne.Kazdy sam obejrzy to oceni no chybaze ktos nie ma wlasnego gustu tylko sugeruje sie glosami wiekszosci to nie ma o czym mowic.
A jednak jeśli ktoś patrzy na oceny i zobaczy, że film ma taką niską, a wiele osób dało mu jeden to się zrazi. I straci, bo się okazało, że owe jednostki dały jeden za coś innego...