6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 25470
3,9 11 krytyków
Mój biegun
powrót do forum filmu Mój biegun

tytuł

ocenił(a) film na 1

Poznałem Jaśka osobiście gdy chciał mi i mojej dziewczynie opchnąć lewy sprzęt (to było kilka lat temu w Krakowie, wynajmowaliśmy wtedy chatę w sąsiedztwie z nim ). Straszny cwaniak i krętacz. Wzbił kasę na swojej głupocie, za co pozdro-poćwicz. Filmu po prostu odradzam bo śmierdzi cwaniactwem i chęcią (oczywiście też twórców) zrobienia hajsu, ale TYLKO zrobienia hajsu.

ocenił(a) film na 1
oralny_grzech

lewy sprzęt? Co konkretnie? Odzież ochronna pozwalająca bezpiecznie wejść do transformatora? XD

Little_Jacob

No jestem ciekawa jaki lewy sprzęt chciał ci opchać ? No dawaj mów. Albo może to wymysł twojej wyobraźni ?

jowiszz

bezpiecznik

ocenił(a) film na 7
oralny_grzech

Mi się film bardzo podobał a przez Ciebie przemawia raczej jakaś osobista uraza do Jaśka niż do samego filmu (takie wrażenie odnisłam).
Jest krętaczem czy nie... nie mój interes, każdy sobie radzi jak umie a to nie jest film o tym jak on został świętym więc po co poruszać w ogóle taki wątek. Wracając do samego filmu - historia naprawdę bardzo przejmująca i rewelacyjna rola Bartłomieja Topy, ogólnie film jest warty obejrzenia :-)
A ocena 1 jaką wystawiłeś to jest ogromna przesada.