PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=857109}
3,9 4,8 tys. ocen
3,9 10 1 4809
2,3 3 krytyków
Mój dług
powrót do forum filmu Mój dług

Po UJ takie zbędne komentarze że odgrzewany kotlet itd. przecież to nie jest to samo to jest historia opowiadana z perspektywy innej osoby polecam trochę poczytać na ten temat a nie się głupio wypowiadać :)

MultiFanFilm

Bo to grzany kotlet tyle że nie odgrzewany na patelni a w mikrofali. Przestań się ośmieszać, to ta sama historia na której znany z totalnego badziewia reżyser chce się dorobić prestiżu. Na grzane kotlety tak reaguje cały świat, nie tylko Polacy. Widać media wyprały ci mózg.

ocenił(a) film na 5
MultiFanFilm

To jest niestety norma. Kto będzie chciał to obejrzy i tak bez słuchania marudzenia. W ogóle totalnie nie ogarniam po co człowiek który nie jest zainteresowany filmem włazi tu i zadaje sobie trud by tu wchodzić i trzaskać posty o bezsensowności powstania filmu. Słabe jak nie wiem co.

Telewidz

W sumie się zgadzam. Ale po co te "polaczki"? Trudno, żeby inni - czego się domagamy - mieli do nas szacunek, jak nie mamy go do samych siebie...

ocenił(a) film na 3
MultiFanFilm

Ja właśnie oglądam. Tytuł kojarzy się od razu i opis. Ale pòki co nawiązań jest coraz mniej. Jak obejrzę do końca to ocenię. Na razie widzę sporo nieścisłości prawnych

MultiFanFilm

Warto zobaczyć film? Czy Karczmarczyk dobrze zagrała?

MultiFanFilm

No i co? Głupio teraz?