http://www.pudelek.pl/artykul/35037/ona_zagra_marilyn_monroe_zdjecia/
braku urody to nie mozna jej zarzucić,a nawet jest do monoe podobna.jak myslicie,to bedzie
rola życia?
wydaje mi się, że może dzięki tej roli wreszcie jej nazwisko stanie się znane w Polsce.
poza tym, Michelle bardzo podoba mi się w tej charakteryzacji, ale nie spodziewajmy się, że Michelle będzie idealną kopią Marilyn. to jak wyglądała Marilyn jest nie do zastąpienia, ale to jak się zachowywała tak. i moim zdaniem Michelle jest idealną aktorką na tym miejscu. umie grać i to jest najważniejsze.
nie było mi dane zobaczyć MW w żadnym filmie, tylko w jeziorze marzeń. zdjęcia są świetne, jednak mam pewne obawy.. marylin chyba jednak była bardziej szalona i uwodzicielska niż MW i boję się, że aktorka nie będzie umiała tego dobrze zagrać (choć mam nadzieję, że jej mimika od czasów jeziora marzeń się poprawiła).
jest jeszcze jedna rzecz.. MM była kobietą z klasą, a Michelle niestety, ale strasznie niezgrabnie się porusza, ma paskudny chód. mam nadzieję, że do tej roli nauczono ją chodzić kobieco :] nie mogę się doczekać filmu
Widziałem sesję w Vogue z Michelle jako Marilyn i śmiem twierdzić,że ucharakteryzowana jest bardzo dobrze.Najlepiej jak dotąd z pośród wszystkich pań wcielających się w seksowną blondynkę.Co prawda są różnicy bo nie da się znaleźć aktora identycznego do pierwowzoru,ważne żeby umiała wcielić się w postać.Jako Marilyn rany boskie prezentuje się totalnie.Obstawałem za Johanson lub Watts ale cieszę się,że to właśnie ona zagra legendę.Czekajmy na zwiastun filmu :D