PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571031}

Mój tydzień z Marilyn

My Week with Marilyn
2011
6,5 60 tys. ocen
6,5 10 1 59761
6,2 37 krytyków
Mój tydzień z Marilyn
powrót do forum filmu Mój tydzień z Marilyn

http://www.pudelek.pl/artykul/35037/ona_zagra_marilyn_monroe_zdjecia/
braku urody to nie mozna jej zarzucić,a nawet jest do monoe podobna.jak myslicie,to bedzie
rola życia?

użytkownik usunięty
kasiafilm

wydaje mi się, że może dzięki tej roli wreszcie jej nazwisko stanie się znane w Polsce.
poza tym, Michelle bardzo podoba mi się w tej charakteryzacji, ale nie spodziewajmy się, że Michelle będzie idealną kopią Marilyn. to jak wyglądała Marilyn jest nie do zastąpienia, ale to jak się zachowywała tak. i moim zdaniem Michelle jest idealną aktorką na tym miejscu. umie grać i to jest najważniejsze.

nie było mi dane zobaczyć MW w żadnym filmie, tylko w jeziorze marzeń. zdjęcia są świetne, jednak mam pewne obawy.. marylin chyba jednak była bardziej szalona i uwodzicielska niż MW i boję się, że aktorka nie będzie umiała tego dobrze zagrać (choć mam nadzieję, że jej mimika od czasów jeziora marzeń się poprawiła).

jest jeszcze jedna rzecz.. MM była kobietą z klasą, a Michelle niestety, ale strasznie niezgrabnie się porusza, ma paskudny chód. mam nadzieję, że do tej roli nauczono ją chodzić kobieco :] nie mogę się doczekać filmu

agula_131

Widziałem sesję w Vogue z Michelle jako Marilyn i śmiem twierdzić,że ucharakteryzowana jest bardzo dobrze.Najlepiej jak dotąd z pośród wszystkich pań wcielających się w seksowną blondynkę.Co prawda są różnicy bo nie da się znaleźć aktora identycznego do pierwowzoru,ważne żeby umiała wcielić się w postać.Jako Marilyn rany boskie prezentuje się totalnie.Obstawałem za Johanson lub Watts ale cieszę się,że to właśnie ona zagra legendę.Czekajmy na zwiastun filmu :D